Lányok! Volt olyan aki meglévő ciszta mellett lett terhes?
Figyelt kérdés
Van egy 4 cm-es cisztám, ezzel tisztában voltam eddig is. Várni akartam télig a műtéttel, viszont most teherbe estem. Ma vagyok 5+4 napos. Vannak olyanok, akik mar a teherbe esés elott is tudtak a cisztáról, és végül egeszseges babának adtak életet? Bevallalom kicsit aggodok, volt év elején egy terhességem, és ő sajnos elment. Bár a doki azt mondta hogy valószínűleg nem a ciszta miatt ment el, én azért most irtózatosan aggodok miatta.2016. szept. 10. 10:38
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt cisztám és előtte egy elhalt terhesség az orvosom azt mondta nem attól volt és hogy ha újra terhes leszek az nem fogja befolyásolni szóval ne aggódj
2/3 anonim válasza:
Viszont, ha a ciszta átlépi az 5 cm-t, akkor meg kell műteni. Terhesen is. Ezzel számolj. (Hasonlóan járt egy rokonom, ugyanaz az orvosunk, aki nőgyógyász mellett onkológus is.
3/3 anonim válasza:
Nekem tele van a petefészek cisztával nehezen de össze jött a baba egy éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!