Hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
Két nap múlva kell megjönnie. Reggel négykor csináltam tesztet. Nem láttam rajta semmit. Ideges lettem nagyon, aludtam tovább. Nem vártam meg még a három percet sem. Aztán felébredtem láttam egy halvány csíkot. Holnap reggel megint csinálok egyet hátha erősödik.2017. nov. 8. 12:33
1/14 anonim válasza:
Tudsz foto betenni?
Amugy idon tul sajnos lehet szaradasi csik is,de ha ismetelsz ket nap mulva az mar tuti. De ha van foto okosabbat is tudunk mondani.
Drukkolok!
2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit béna vagyok, hogy tudom belinkelni a képet?
2017. nov. 8. 12:38
3/14 anonim válasza:
www.kepfeltoltes.eu
VáRom én is :)
5/14 anonim válasza:
Mensi előtt semmiképp ne tesztelj!!!! Lehet kémiai terhesség is!
A halvány csík lehet száradási csík is!
6/14 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nagyon rövidek a ciklusaim. Most vagyok a 24-ik napon.24 és 26 nap között szokott megjönni
2017. nov. 8. 12:44
7/14 anonim válasza:
Drukkolok! Ismeteld meg ket nap mulva es vard meg az erdemenyt! Ebbol barmi lehet meg...
elso voltam.
8/14 anonim válasza:
Ebből még lehet pozi, de tényleg ne éld bele még magad, mert lehet, hogy kémiai terhesség, ahogy az előző válaszoló mondta.De megy a drukk!
10/14 A kérdező kommentje:
Az utolsót nem értem. Először tettem fel a kérdést.
2017. nov. 8. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!