Hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
egy 72 órás tabi után /mensi alatt történt a baleset, a mensim kitolódott két nappal a tabi hatására/ volt egy egy napos megvonásos vérzésem rá három hétre, a negyedik héten voltam nőgyógyásznál, bár parámat nem mondtam neki, ennek ellenére egy rutinvizsgálaton azt mondta minden rendben /tabiról persze beszéltem neki/. viszont rá egy napra kellett volna megjönnie, így az első elmaradt mensis napon teszteltem negatívat. egy hetet vártam, még mindig nem jött meg, így ma reggel csináltam megint egy tesztet ami negatív lett szintén. délelőttre viszont jött meg egy kevés vérzés, az lehet hogy annyira megborított a tabi, hogy ennyit késve kevesebbet vérzek?2017. okt. 1. 14:36
1/2 anonim válasza:
Nem vagy terhes csak bevettel egy jo nagy adag hormonbombát.. amit kerulj innentol minimum 16-24 hónapig , sajat szr tapasztalat alapjan irom 2 mensi nelkuli ev utan. 1 ev alatt 2x bevettem ra 1 evre megint annyira felos voltam fog.gátló mellett ... aztan ra 4 evre akartunk babát párommal hat eleg nehezen jott
2/2 A kérdező kommentje:
amint leírtam a kérdèst megjött lol
2017. okt. 1. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!