Hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
Reggel teszteltem, xepil tesztel. Nega lett, elmentem fogatmosni meg ilyenek, épp készültem kidobni, hát nem meglátok egy halvány második vonalat??? Hihetek neki? párom is látja!!!!2017. okt. 29. 13:58
1/9 anonim válasza:
2 csik pozitiv
1 csik negativ
Ennel pontosabbat mit szeretnel?
2/9 A kérdező kommentje:
De jó!!!! köszi!!!!!
2017. okt. 29. 14:01
3/9 anonim válasza:
Mar bocs de ezzel a valasz elott nem voltal tisztaban?
4/9 A kérdező kommentje:
nem, mert először negativnak láttam!!! csak kb. 5 percre rá láttam meg a halovány másodikat!!
2017. okt. 29. 14:09
5/9 anonim válasza:
ha rózsaszín és éles a széle (nem elmosódott), akkor babát jelez :) vannak azért másfajta csíkok is, néha kijön egy halvány szürkés vonal, az viszont nem számít pozitívnak. Én már egyszer belefutottam egy ilyen tesztbe sajnos
6/9 anonim válasza:
Holnao, vagy hlnaputan ismeteld meg. Higy biztos legyen. Akkor mar rendesen katszania kelp ha baba van
7/9 anonim válasza:
En is mindig az ilyen csikokkal altattam magam, ne hari:(
5 perc utan stb egy hete kesik, mindennap teszt stb..legyunk oszontik a pozitiv teszt eros,azonnal latszodik,nem kevered ossze semmivel.
Persze tesztelj 2 nap mulva is hatha :)
8/9 anonim válasza:
Ha tudnál képet feltölteni könnyebben tudnánk válaszolni. Én ismételnék nem élném bele magam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!