Hihetek a tesztnek?

Figyelt kérdés
Reggel teszteltem, xepil tesztel. Nega lett, elmentem fogatmosni meg ilyenek, épp készültem kidobni, hát nem meglátok egy halvány második vonalat??? Hihetek neki? párom is látja!!!!

2017. okt. 29. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

2 csik pozitiv

1 csik negativ

Ennel pontosabbat mit szeretnel?

2017. okt. 29. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
De jó!!!! köszi!!!!!
2017. okt. 29. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Mar bocs de ezzel a valasz elott nem voltal tisztaban?
2017. okt. 29. 14:08
 4/9 A kérdező kommentje:
nem, mert először negativnak láttam!!! csak kb. 5 percre rá láttam meg a halovány másodikat!!
2017. okt. 29. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
ha rózsaszín és éles a széle (nem elmosódott), akkor babát jelez :) vannak azért másfajta csíkok is, néha kijön egy halvány szürkés vonal, az viszont nem számít pozitívnak. Én már egyszer belefutottam egy ilyen tesztbe sajnos
2017. okt. 29. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Holnao, vagy hlnaputan ismeteld meg. Higy biztos legyen. Akkor mar rendesen katszania kelp ha baba van
2017. okt. 29. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:

En is mindig az ilyen csikokkal altattam magam, ne hari:(

5 perc utan stb egy hete kesik, mindennap teszt stb..legyunk oszontik a pozitiv teszt eros,azonnal latszodik,nem kevered ossze semmivel.

Persze tesztelj 2 nap mulva is hatha :)

2017. okt. 29. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha tudnál képet feltölteni könnyebben tudnánk válaszolni. Én ismételnék nem élném bele magam még.
2017. okt. 29. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismételd az a biztos
2017. okt. 29. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!