Te mindig erzed a peteeresed? Es biztosan akkor is van?
Figyelt kérdés
Uh kovetes volt, igy biztosan tudom, kb. melyik 2 nap lehetett. De! Semmi fajdalom vagy egyeb testi jelzes. Probalkozunk, igy az a gaz, hogy eddig lehet, hogy kihagytuk a termekeny napokat, mert 4-5 nappal hamarabbra tettem a pé-t.2017. nov. 5. 20:29
1/12 anonim válasza:
Szülésem óta nem mindig érzem a peteérést. Volt olyan hónap, hogy még nyákom sem volt. Pedig szülés előtt mindig ugyan olyan volt a peteérés. Szeptemberben kezdtünk el próbálkozni a tesóval. Aztán a peteérést nem igazán tudtam belőni, mert egyik nap volt nyák másik nap tök száraz voltam. Ennek ellenére sikerült a tesót összehozni elsőre.
2/12 anonim válasza:
13 éve menstruálok, egyszer sem éreztem még. :)
4/12 anonim válasza:
Bár ne érezném! Minden hónapban 3-4 napig erős folyás, majd egy nap nagyon kellemetlen alhasi fájdalom. Sose volt uh-val követve, de mindig középidőben történik, szóval mi más lehetne.
5/12 anonim válasza:
Dehogy érzem. 2 gyermekünk van, sose tudtam mikor foganhattak, csak naptár szerint ami vagy valós, vagy nem.
Most 2. szülésem után nem lett óramű pontos a ciklusom, jó lenne érezni az ovut, legalább sejteném mikorra várom a menzeszem, de ez nincs így.
6/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! :)
2017. nov. 5. 21:22
7/12 anonim válasza:
Nem. Amikor meg éreztem,akkor ra 1-3 napra repedt a tüszőm! Hőgörbe által állapítottam meg.:)amikor terhes lettem akkoris éreztem.
Tojcsis nyákom életemben 2x volt , ahhoz en nem vonatkoztathattam
8/12 anonim válasza:
Szoktam érezni.. Tiniként azt hittem vakbélgyulladásom van ,amikor először éreztem. Azóta mérséklődött, de érzem.. Amikor teherbeestem
Is éreztem, orvos megerősítette vizsgálatkor, hogy valóban onnnan jött a petém, ahonnan éreztem..
Nem mindenki érzi
9/12 anonim válasza:
Masodik szulesem ota erzem szinte mindig. Pont ugy, ahogy a 4-es valaszolo leirta.
10/12 anonim válasza:
Nekem olyankor vagy a jobb vagy a bal petefészkem szurkál, egy nap van hogy annyira, hogy leülni-felállni alig bírok. Tippelem akkor lehet az ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!