Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek voltak ezek a jelek...

Valakinek voltak ezek a jelek amibol mar biztosan tudta hogy babat var?

Figyelt kérdés
Jobb oldali szurkalo erzes(kb 1 hete tart),duzzadt nagyobb mellek,barnamellbimbo+feher kispottyok rajta,tobb pisiles es tobbet aludt egesz nap faradtasag! Kiszamolva 5het 6nap-ban lennék még nem teszteltem ! Nagyon szeretnenk babat!
2017. júl. 24. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi. Sőt biztos vtam benne h most se sikerult erre 10.dpon nem birtam ki.. pozit teszteltem..
2017. júl. 24. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem voltak tüneteim.

De a kimaradt menzesz napján teszteltem, pozitív lett, és az ünnep után mentem dokihoz. Akkor voltam 5+3 hetes.

Miért nem tesztelsz?

2017. júl. 24. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Félek ! A parom mar annyira bele elte magat es mondja hogy o biztos benne mert szerinte hangulatingadozasim vannak,tobbet eszek...
2017. júl. 24. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

És ha nem vagy terhes, akkor meddig fogsz félni tesztelni???

Ha már minden tünetet produkáltál, és mégsem nő a hasad hónapokig???

Gondolom már bőven késik, ha 5+6 hetesnek gondolod magad.

AKkor mitől is félsz??? A teszt a valóságot mutatja (amennyiben nem korai). Ha a terhesség miatt vannak tüneteid, akkor már van bőven annyi HCG, hogy a teszt kimutatja!

2017. júl. 24. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ó, a sötétség... várd meg míg elfolyik a magzatvíz, az elég biztos jel már!
2017. júl. 24. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Csak engem idegesítenek az ilyen kérdések? Honnan kéne nekünk itt tudnunk hogy terhes vagy-e vagy nem, ha a teszt viszont rögtön megmondja?

Mitől kell félni? Ha nem vagy terhes, úgyis meg fog jönni előbb-utóbb, ha meg az vagy, azt érdemes tudni hogy elkezdhess vizsgálatokra járni...

2017. júl. 24. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miert rosszabb egy negativ teszt, mint egyszercsak a vert latni a bugyidon?

Erre adjon mar magyarazatot valaki aki fel tesztelni....konyorgom!!

Amugy meg a koraterhes es premens jelek megegyeznek, szoval ha nem tesztelsz hanem szepen beleeled magad, ezerszer rosszabb lesz a negativ tesztnel amikor megjon.

2017. júl. 24. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!