Biztosan azert szurkalgat az al hasam 5-6 hetesen mert most változik at bennem minden? Másnál is igy volt? Mar idegesít
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 13:56
1/9 anonim válasza:
Igen, azért szurkál. Nekem is így volt mindkét gyerekkel. Nekem sokáig fájdogált. Kellemetlen volt, dehát ez ezzel jár, majd elmúlik.
2/9 A kérdező kommentje:
Mindenki ezzel nyugtat , de en mar lehet be képzelek hülyeségeket , tiszta ideg vagyok :/ koszonom hogy írtál!
Es mindkét oldalon ugyan olyan mennyiségben szurkalt vagy egyik oldalt többször picit ?
2017. máj. 23. 14:04
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem olyan mintha jobb oldalt szurkalna csak napkozben, ejszaka meg bal oldalt is meg kozepen .... jövőhet kedden megyek orvoshoz addig szerintem lehet megorulok......:/
2017. máj. 23. 14:05
4/9 anonim válasza:
Ha megnyugtat, menj el orvoshoz. Nekem is mindkét terhességemnél így volt. Az elsőnél inkább volt ez a szurkálás, nyilallás, volt, hogy a járás is nehéz volt még így az elején 6-10 hétig, a másodiknál meg folyton úgy éreztem, hogy mindjárt megjön. Engem is nagyon zavart, mert nagyon féltem, ezért nem árt, ha megnyugtat egy orvos, mert a szorongás nem tesz túl jót. Esetleg ha telefonon fel tudnád hívni az is segíthet, nekem magnéziumot ajánlott, de orvosi beleegyezés nélkül senkinek nem mondanám, hogy szedjen valamit terhesen. Kitartás!!! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom ! Igazad van felhívom 😍
2017. máj. 23. 14:58
6/9 anonim válasza:
Azért ennél a tünetnél a terhességed alatt százszor durvábbak lesznek még. Ne foglalkozz vele, mindegy melyik oldalon szurkál, normális dolog. Magnéziumot nyugodtan egyél, magnerot, magnosolv a legerősebbek.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen igazad van kedves utolso , lehet még fel is kellene fognom a kis csodankat! Koszonom a biztatást !
2017. máj. 23. 15:32
8/9 anonim válasza:
A java még hátra van a kellemetlen terhességi tüneteknek. Hányinger , hányás , émelygés , aztán amikor már nagyobb a terhed gyomor égés , szeméremcsonti fájdalom, derék fájás, ha nincs szerencséd vizesedes. És a szülés beindulásakor a fájások, majd utána a gyógyulás ha lesz gát metszés vagy császár. Nem megrémiszteni akarlak de egy baba kihordása hatalmas feladat a testednek, még akkor is ha a természet így találta ki. Ne idegeskedj mindenen, ha úgy nyugodtabb vagy menj dokihoz. De hidd el megéri ez a sok kellemetlen dolog, mert egy gyermek a legjobb dolog a világon.
9/9 anonim válasza:
szerintem de idegeskedj és addig örülj amig csak ez van. nekem is kellemetlen volt de plusszra a melleim is kínoztak. na az a tényleg nem kellemes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!