Mennyi az esélye %-ban kifejezve hogy az elsö 3 honapos Closti kúrával sikerül teherbe esnem? Most szedem a 2 havit.
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 21:41
1/8 anonim válasza:
Hát ez nehéz, mivel mindenkinél más és másképp reagál! Ez egy olyan dolog, hogy hiába van petéd, ha pl. sperma nem tudja megtermékenyíteni, ez csak egy példa a sok közül, erre nagyon nehéz a magyarázat! Én is kaptam clostit, első kúra nekem sem sikerült! Ugy hogy nehéz!
2/8 A kérdező kommentje:
tudom.De mégis nagy részt teherbe esnek töle a nök többsége vajon?
2008. okt. 22. 22:25
3/8 anonim válasza:
nekem első clostis hónapban sikerült.
tényleg sokmindentől függ, talan az itteni valaszokból, hogy kinek mikor sikerult ki tudsz szurni vmit, de az nem fix.
4/8 anonim válasza:
Én valahol 40%-ot olvastam egyszer... Ami majdnem minden 2. nő.
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Ezt nem lehet százalékban kifejezni,mert nagyon sok minden befolyásolja.
Miért,érzel esetleg valamit?Mikor kell megjönnie?
6/8 A kérdező kommentje:
nem érzek semmit még csak most jönnek az önmegtartoztatos napok.
2008. okt. 23. 11:02
7/8 anonim válasza:
A lányom a 6.havi clostival sikerült!Már egy éve kistesót szeretnénk,beszedtem megint a 6 havi clostit és nem lett baba belőle csak 2 ciszta!
8/8 A kérdező kommentje:
huha sajnálom.ez szörnyü!!
2008. okt. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!