Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így teherbe lehet esni?...

Így teherbe lehet esni? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok! Az egyik barátnőm mesélte, hogy mi volt az este ( mert mindent megbeszélünk) és mondta hogy a pasija úgy ujjazta meg, hogy előtte azzal a kezével törölte le a hasáról a spermát, de utána megtörölte a kezét...és most attól fél hogy terhes lesz.... lehetséges így a teherbe esés?
2011. nov. 22. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elméletileg igen
2011. nov. 22. 19:39
 2/14 A kérdező kommentje:
de én úgy tudom, hogy szabad levegőn nem maradnak életbe a spermiumok, meg hát letörölte.
2011. nov. 22. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Az hogy letörölte, nem jelent semmit, hisz maradhatott rajta ondó, az hogy az oxigéntől elpusztulnak, hát én is így hallottam, de mond meg a barátnőnek hogy valószínűleg nem terhes, ja és azt hogy ne görcsöljön rajta mert annál inkább késni fog, és produkálni fogja a tüneteket, más szóval magába beszéli! A Menszi napján teszteljen, de szerintem megnyugodhat
2011. nov. 22. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy a levegőn elpusztulnak, azt nem úgy kell érteni, hogy elélvez a férfi, oxigén éri őket, és sutty elpusztulnak... akkor a mesterséges megtermékenyítés hogyan lenne lehetséges? Néhány óra alatt pusztulnak el, ez függ a minőségüktől is. Szóval ezzel jobb vigyázni...
2011. nov. 22. 20:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Szóval szerinted van rá esély hogy terhes?
2011. nov. 22. 20:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Esély mindig van rá... mondjuk elég kicsi, de nem lehetetlen, ha éppen peteérése volt, akkor lehetséges... mikor kéne megjönnie neki? mikor történt ez?
2011. nov. 22. 20:19
 7/14 A kérdező kommentje:
asszem peteérés előtt volt egy nappal... és a héten kel neki megjönnie.
2011. nov. 22. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Na hát akkor van esélye sajnos... Ha hétfőig nem jön meg, akkor teszt... ha terhes, akkor már kimutatja.
2011. nov. 22. 20:26
 9/14 A kérdező kommentje:
holnap vesz tesztet.
2011. nov. 22. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
De még ne csinálja meg, csak akkor, ha nem jön meg időben a menzesze, mert most hiába csinálja még meg, ilyenkor még nem lesz pozitív, akkor sem, ha terhes
2011. nov. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!