Hány hetes terhes vagyok?
Sziasztok! A kalkulátor is mást mutat,meg a kis menses naptáram is. Szeptember 29-én jött meg utoljára,valamiért késett akkor 2 hetet. 29-35 naponta jön meg,így nem tudom,hogyan számoljam.
Október 14-15-16 napján lehetett az ovum,előbb volt 3-4 nappal mint szokott. Köszönöm!
Szeptember 29-től kell számolni.
Tíz perc múlva lépsz a 4+6 napba, szóval csütörtökön. Gratulálok!
Ahogy a tobbiek is irtak szeptember 29-tol szamold (a naptarban megnezed, hogy azota hany het es nap telt el, ennyi).
Az elejen igy azoktak, ha elteres van (az embrio ehhez kepest kisebb/nagyobb), akkor max a 12. het kornyekeig ez ultrahangon latszani fog es annak megfeleloen modositjak a terhessegi kort. Kesobb mar nem erdekes a meretelteres, mert akkor mar nem egyforman fejlodnek a magzatok.
Egyebkent ha korabban volt ovud, mint szokott lenni, akkor szerintem nem igazan lesz elteres, valoszinuleg az utolso ciklusod nem lett volna sokkal hosszabb, mint 28 nap, tehat nagyjabol kozepidoben foganhatott a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!