Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, lehet terhesség?

Mit gondoltok, lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy nincs 100%-os védekezés, így tehát lehetek terhes... Arra irányul a kérdésem, hogy szerintetek ezek a tünetek terhességnek tűnnek-e?

Múlthét vasárnap feküdtünk le, és már szerdán éreztem, hogy nagyon feszülnek a melleim. A menstruációt megelőző hét előtt szokott ilyen lenni, de még nem most kell megjönnie (hanem majd 10-én/általában pontos, pár nap ingadozással) és fájnak is. Azóta ugyanígy van, elég kellemetlen mert még melltartóban is rossz. Nem szokott ennyire rossz lenni, meg érzékeny. Még egy patti is kijött, ami szintén ki szokott a menzesz előtt..:) Aztán ma meg úgy láttam, hogy kezd megjönni.. Tényleg csak 1-2 cseppet láttam a bugyiban, de végül nem lett belőle egész nap semmi...

Mit gondoltok?

2017. okt. 31. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen rövid idő alatt nem lesznek tüneteid
2017. okt. 31. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet. Ha nem jön meg teszt, jobbat nem tudunk mondani. Persze nyilván nem mindegy hogy védekeztetek, nem irtad, attól függően lehetnek jobbak-rosszabbak az esélyek.
2017. okt. 31. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3nap alatt nem jelentkeznek tünetek. A beágyazódás ugyanis tovább tart, olvasgass róla, hogy mûködik ez.
2017. okt. 31. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2017. nov. 1. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!