Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok? Lehet...

Ti mit gondoltok? Lehet terhesség?

Figyelt kérdés

37. napnál tartok és még nem jött meg. Tudni kell, hogy az elmúlt fél évben nem volt teljesen kiszámítható a menstruációm. Minden második hónapban 28 napra jön meg, de a köztes hónapokban először 30 majd 32 aztán 35 napra jött meg. Most a 37. napnál tartok és nem is érzem, hogy meg akarna jönni, mármint nem fáj a hasam és nem is vagyok puffadt. A melleim viszont iszonyat megdagadtak és 3 napja émelygek, ami adott esetben lehet a melegtől is. Nem szeretnék gyereket van már kettő. Elméletben lehetséges, hogy teherbe estem, mert a párom nem rögtön vett fel gumit, de nem ment el bennem, szóval az esély kicsi. Tesztet csináltam tegnap, de az negatív lett, viszont mára még rosszabb ez az émelygés. Valakinek valami hasonló tapasztalat volt? Ha igen mi lett a vége?

Válaszokat köszönöm előre is.

2017. aug. 4. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez ugyanúgy lehet pms tünetegyüttes, mint koraterhességi tünet.

Az össze-vissza ciklussal lehet érdemes lenne felkeresned a nőgyógyászt.

2017. aug. 4. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!