Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három napja késik a menstruáci...

Három napja késik a menstruációm, a melleim duzzadtak és fájnak , valamit az alhasam is feszül mint menstruáció előtt, lehetek terhes vagy valószínűleg meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Megszakításos "módszert" alkalmazzuk ,és nem lenne baj, ha jönne a baba.. Szerintetek lehet terhessėg vagy csak késik? ( azt hozzá tenném,hogy nemrégiben voltam felfâzva). 22/N
2017. okt. 31. 19:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%

Végig olvastam mit írtál a válaszokra. És tudod mit?

Megérdemled!!!

Le merném fogadni hogy ilyen fiatalon se házad vagy albérleted, se stabil munkahelyed, se családalapításra kész párod. (Abból kiindulva hogy védekeztetek megszakítással, ami ki*bá*szott nagy felelőtlenség)

Készülj fel, nyomor lesz az életed, de az elbaszott életedben a gyereked őszintén fog szeretni.

2017. okt. 31. 21:00
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Biztos 22vagy??

Tesztelni nem jutott mèg eszedbe??? Vagy èn olvassam ki a varázsgömbömből!

2017. okt. 31. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem miért kell ilyen válaszokat írni. Saját magatok szegénységi bizonyítványa.. Ha nem tudtok normálisan válaszolni akkor lehet lapozni.

Én is sűrűn voltam felfázva de soha nem befolyásolta a ciklusomat. Ha már 3 napja késik.. Én a helyedben csinálnék egy tesztet. Egyébként teherbe lehet esni megszakítással :)

2017. okt. 31. 21:51
 14/26 anonim ***** válasza:
Tesztelj! 3 nap késéssel már kimutatja. A tüneteid bármire IS utalhatnak.
2017. okt. 31. 22:08
 15/26 A kérdező kommentje:
Az értelmes választóknak köszönöm ! Többiek pedig mehettek a...
2017. okt. 31. 23:42
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Ne foglalkozz a trollokkal. Megkeseredett gyermektelen nők.
2017. nov. 1. 00:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is kesett 6napot,amikor fel voltam fazva,de en kaptam ra antibiotikumot es azert kesett. Te szedtel ra valamit? Az ilyen valaszadokkal meg ne torodj,ez az oldal lassan,csak erre lesz jo,h masokat csesztessenek! Biztosan olyan unalmas elete van,h nincs mit kezdjen vele. Amugy meg en is 21evesen szultem es egyaltalan nincs elcseszve az eletem,sot. Most 3eves a kisfiunk es e honaptol szeretnenk a masodikkal probalkozni! Szoval 1gyerek nagy orom 1olyan par eleteben,akik nagyon szeretik egymast! 😊 Sztem tesztelj! Kerlek ird meg mi lett!
2017. nov. 1. 09:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Tesóm 18 évesen szült (szerelemgyerek) és neki sincs elcseszve az élete. Most 31 éves, a gyerekei 11 és 13. Nagyon boldogok, mindenük megvan. Én is már 22 évesen szültem volna ha a párom beleegyezik, de még csak most szánta rá magát.. (7 évig vártam!!! ) :)
2017. nov. 1. 09:55
 19/26 anonim ***** válasza:
21%
Kerdezo! Szitkozodni tudsz. Debaddig nem terjed az intellgenciad hogy egy qva tesztet csinalj. 22evesen. Gratulalok. Amugy. Elso valaszolo voltam. Es meg mindig all. Dobjak egy ermet helyetted vagy tesztelsz nagyeszu
2017. nov. 1. 10:27
 20/26 anonim ***** válasza:
54%
Na, mucika, terhes vagy??
2017. nov. 1. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!