Abba hagyhatom egy nappal előbb a Closty szedését?
Ma voltam Uh-n,a ciklus 13. napján,ahol a doki egy 24mm-es domináns tüszőt látott de félek,hogyha beszedem még holnap is,megint hatalmasra nő és nem reped meg. Pár hónapja így jártam, műteni is kellett... Ha ma abbahagyom akkor azzal már nem kavarhatok be,nem? Feszít már, úgyh remélem megreped végre. Sajnos szurit nem ad és több uh sem lesz már ebben a ciklusban... 30-32 naposak a ciklusaim,11.hónapunk.
Köszönöm a válaszokat!
Nem egyszer kérdeztem már tőle a repesztőt de nincs rá szükségem szerinte és nem állt hozzá túl pozitívan 😞
Előző kúrában is napi egyet szedtem,az 5-15napig.
Elküldte az előbb, befejezetlenül.
Szóval, van olyan, h 8-10 napig szedetik a clostyt, de csak akkor, ha az 5 napos maximum adagnak (ami napi 150 v 200 mg, már nem emlékszem), nincs hatása, azaz nem nő domináns tüsző. De ilyenről, hogy napi 50 mg 10 napig, még nem hallottam.
Mindegyik Clostis hónapban így kellett eddig szednem,h 10 napon át,napi egy merthogy van peteérésem csak kicsit ràsegítünk.
De lehet hogy ma hajnalban repedt? Mert már bem érzem,hogy feszít? Most még jó ha együtt vagyunk? Az még időbe van?
Köszi utolsónak is a választ. Ma már nem vettem be. Én sem találkoztam ilyen adagolással,de szerinte ez így jó nekem...sajnos csere érett lett ez a dokim is 😞 Hihetetlen hogy nem lehet normálisat találni.
Próbálom most pár napig minden nap elkapni a férjem,hisz ki tudja mikor van a napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!