Closty, majd Choragon tüszőrepi szuri után 5 nappal normális a hasszurka?
Nekem ugyanígy csütörtöki napon adták be a szurit (még márciusban)és a következő héten pénteken én is nagyon rosszul éreztem magam. Halvány menstruációs görcseim voltak és rossz volt a közérzetem nagyon (talán akkor lehetett a beágyazódás), után egy-két napig semmi különöset nem éreztem, majd olyan érzés volt, mintha a méhem helyén egy nagy kő lett volna (gondolom megduzzadt a méhem. Ez az érzés egészen az esedékes menstruációig tartott, amikor is nem jött meg és pozitívat teszteltem:) Első closy+choragon hónap volt.
Sok sikert Neked! Drukkolok!
Én tegnap (csütörtökön:) kaptam choragont 2 ampullát, meg szombaton is kapok még egyet. a dokim azt mondta,hogy vasárnap és hétfőn még a szuritól fog fájni a hasam, de utána már nem lehet mellékhatása. szóval szerintem ez beágyazódás (de ne kiabáljuk el)
szép napot!
Szia!
Végülis sikerült, ha úgy vesszük! Nem jött meg, 2 pozi teszt, majd 4 nap múlva megjött! :(( De sikerült, csak nem maradt meg :((( Azóta nem szedtem ebben a hónapban clostyt, nincs is peteérésem másfél hónapja, ja és menzeszem se :( Remélem, te sikeresebb vagy:)
Kedves 2. válaszoló!
Hogy áll a babaprojekt?
21 hetes kismamó végre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!