Closty beszedése után hány nappal érdemes elkezdeni próbálkozni?
Figyelt kérdés
Most kaptam először Clostyt, napi egy szemet, öt napig. Ma vettem be az utolsót. Sajnos fogalmam sincs mikor van pé-em, mert sosem volt rendszeres a mensim és utoljára októberben jött meg (ezért kaptam). Most buzgón mérem a hőmet is. És LH teszet mikor csináljak először? Köszönöm a válaszokat!2008. márc. 3. 21:52
1/3 anonim válasza:
erről az orvost kérdezd meg. De én ugy tudom,hogy utánna rögtön lehet.de én azért várnák vele 1 honapot
2/3 anonim válasza:
A fenéket.....a Clostybeget ugyebár a menzesu első napjától szeded az 5.-ig, és a menzesz első napjától számolva a 11-15. nap közé esik a peteérés.Mi maratonoztunk, és 4 napig szex-szex sze.Szörnyű volt :o)
De tényleg :o) Nagy általánosságba a 13. napon van a petetérés, de biztos ami biztos alapon ajánlom neked a maratont :o)
Nekem 3 petém ért tőle, kicsit be is voltam szarva, hogy 3-as ikrek lesznek, de nem. Egy kalappal a nagy akcióhoz.
17 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Én is ugy tudom h mensi első napján kezded el a clostit,5 napig szeded,és rá egy hétre kell szeretkezni,de nem egy nap 5ször,hanem 2 naponta,mivel 1 nap biztos h kell h ujra termelődjön a spermium.Nekem ezt mondták,mi együtt voltunk a 12 napon,14en 16án,és össze is jött elsöre.De én még kaptam szurit tüszőrepedésre előtte.3 tüsző érett meg a clostitol.Sok sikert!12 hetes mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!