Lh teszt negativ meg?
2017. okt. 31. 18:09
2/6 anonim válasza:
Ez még negatív, de szépen kezd erősödni. Holnap, holnapután még csinálj egy tesztet, abból kiderül. Milyen hosszú a cikluyod, hanyadik napon vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
24 napos a ciklusom es a 11. napon vagyok. Koszonom a valaszokat. Az erosebb a mai. Van meg 5 tesztem, akkor folyamatosan tesztelek.
2017. okt. 31. 19:39
4/6 anonim válasza:
Ez negatív? Nekem ugyan ilyen volt a tesztem ès most 23 hetes vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es, ez ovu teszt. Bar mar a terhessegi tesztem lenne ilyen. :) Amugy gratulalok!
2017. okt. 31. 21:21
6/6 anonim válasza:
Én ilyet soha nem láttam, végig “negatív” volt az ovu tesztem ( 4 héten keresztül ) és mégis itt szuszog mellettem az eredmény. Az első hónapban összejött. Neked is ugyanezt kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!