Nem jött meg, lehet hogy mégsem vagyok terhes?
Azt nem tudom, terhes vagy-e, de 7 hónap az semmi, ne görcsölj rá! Illetve ne mondd, hogy felesleges a próbálkozás. Sosem felesleges. A férjeddel vagy, babát akartok, akkor gondolom rendben van a kapcsolatotok, szeretitek egymást. Sosem lehet felesleges a szeretkezés.
Mi 6 évet vártunk a kislányunkra, de abszolút nem bánom. Persze, közben én sem örömködtem, sokszor kétségbeestem és voltak nehezebb időszakok. De mindig ott volt mellette a tudat, hogy a legcsodásabb férfi mellett vagyok és együtt megyünk át ezen is, és előbb-utóbb biztosan sikerülni fog, mert nincs olyan, hogy nem sikerül. És tényleg, amikor már nem is gondoltam rá, a második kimaradt hónapban teszteltem, mert volt még otthon egy tök régi, lejárt teszt. Köpni-nyelni nem tudtam, már dobtam volna ki rutinszerűen a tesztet, hogy úgyis negatív, amikor ránéztem és ott virított a két csík. :) Szóval tudom, hogy nehéz, de ne görcsölj rá, ne érezd feleslegesnek a múló hónapokat, csak örüljetek egymásnak és várjátok a csodát! Jönni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!