Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan hogy a terhesség...

Létezik olyan hogy a terhesség egyes tüneteit mutatja, mégsem szexelt?

Figyelt kérdés
Nem is pettingelt... Szóval semmi, mégis meg van duzzadva a melle bár még növésben van lehetséges hogy ezért, olyan mintha meg akarna neki jönni és egy kicsit fáj a feje, sokat pisil, Szóval elképzelhető, hogy mégis terhes legyen?

2017. szept. 11. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%

:):):)

Felsorolnád szerinted mik a terhesség legelső tünetei é mik a menstruáció előtti tünetek?

2017. szept. 11. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Hát.. Szűz Mária se a szextől lett terhes, úgyhogy ja. Lehet hogy terhes
2017. szept. 11. 14:47
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok szűz Mária kettő lenni 🤓 szóval, Csak nyugtassatok meg hogy buta vagyok, lécci. Már komolyan nem tudom mi a valóság és mi az álom
2017. szept. 11. 14:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha rólad van szó miért nem E/1 be kérdezted?
2017. szept. 11. 14:54
 5/20 A kérdező kommentje:
A kérdésre kéne válaszolni.. Ha már vetted a fáradtságot hogy írj. Bár egy ilyen kérdésre kívülállóként én sem válaszolnák , de hát ez van, mindenkinek a saját gondjai a legnagyobb. Amúgy válaszolva, azért mert igy könnyebb értelmezni a problémát.
2017. szept. 11. 14:58
 6/20 anonim ***** válasza:
45%
Kérdésedet semmértem bocsi. Ha nem szexelsz akkor hogyan lehetnél terhes? Azt írod, hogy pettingelni sem pettingetél. Hány éves vagy?
2017. szept. 11. 15:02
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Arra válaszolj (magadnak), hogy kerülhetett-e bármi módon sperma a hüvelyedbe.

Ha nem, akkor ne kattogj baromságon.

2017. szept. 11. 15:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Csak buta gondolatok kavarognak a fejemben, már kikészít. Igazából nincs értelme a kérdésemnek, mivel nincs is alapja 😪 de mikor már a hírdetésekben is kismamákat látsz és ilyesmi kavarog a fejedben egy kicsit paranoiás leszel. De majd csak elmúlik ez is. Csak a menstruációig kell várnom és szabad leszek a gondolat alól. 😭
2017. szept. 11. 15:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az agyi nyomást kellene csillapítani a fejedben, mert bődületes sok baromságot hordtál össze.
2017. szept. 11. 15:23
 10/20 A kérdező kommentje:
Az mondani könnyebben mint tenni. 😉 De próbálkozom. A kommentek is segítenek.
2017. szept. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!