Ma kene megjonnie. Paradicsomtol hirtelen hanyinger tort ram. Hasam gorcsol. Meg nem teszteltem. Semmi kulonosebb jel nincsen. A hanyingertol ilyedtem meg. Lehetseges?
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 13:10
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen kategoriaban van a kerdes. Szted mi?
2017. szept. 10. 13:32
3/5 anonim válasza:
A paradicsomtól nekem is hányingerem szokott lenni időnként, és nem vagyok terhes, pláne nem iJedek meg tőle. Ne tüneteket keress magadon, mert ezek mensire is utalhatnak, hanem csinálj tesztet, ha majd késik. Bármi lehet, az is elképzelhető, hogy ma-holnap megjön, lehet, hogy terhes vagy. Nem is értem az ilyen jellegű kérdéseket.
4/5 Norman Bates válasza:
A hanyinger majd a 6. Hettol jon (2hettel nemvart utan).
Pozitiv teszt elott semmi tunetem nem volt, nemvart utan is csak a mellfajdalom a 6. Hetig.
Az elso igazi 'tunet' a kimaradt menstruacio es a pozitiv teszt.
Ne keresgelj, vegyel tesztet.
5/5 anonim válasza:
Hányingered nemcsak a terhességtől lehet, a hasad meg gondolom amiatt görcsöl, mert meg fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!