Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap holnaputánra nem várom...

Holnap holnaputánra nem várom a menstruációm. Ma du csináltam egy tesztet. Ilyen lett. Ez érvényes vajon?

Figyelt kérdés

Olyan máshol van a csik mint kellene...4 éve várom a pillanatot hogy + tesztem legyen.

[link]

2017. okt. 31. 17:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Predictort semmiképp! Bocsi, hogy ellentmondok, de nekem többször volt rajta "csík". ÉS aki régóta vár, annak csak tuti tesztet szabad venni, mert nagyon kiborító ilyesmit benézni. :(

Én azt mondanám, hogy ez egy bíztató teszt. Mármint annyiban, hogy én is látom , amit látsz és valóban rózsaszínes. De önmagában semmit nem jelent, mert egy teszt nem teszt. Viszont csak a one step teszt 10-es, szóval holnap még minden más negatív lesz. Én azt mondanám, hogy csinálj holnap és holnapután One stepet (úgyis fogsz, nem lehet ezt kibírni ;) ), ha szépen erősödik, örülünk, ha tök negatívak lesznek, akkor ezt a hónapot is elengedjük és örülünk valami másnak. :)

2017. okt. 31. 23:18
 12/30 A kérdező kommentje:

Mai teszt ilyen. Hát igen...nem. lehet kibírni...de majd veszek vmi normálisat ha oda jutok...

[link]

2017. nov. 1. 06:24
 13/30 A kérdező kommentje:
Erről vélemény????
2017. nov. 1. 06:25
 14/30 anonim ***** válasza:

Ezen is látszik valami halványan.

Drukkolok. :)

2017. nov. 1. 07:10
 15/30 anonim ***** válasza:

Szerintem latszik a teszteken halvanyan masodik vonal, a main valamivel hatarozottaban es talan mindtha szine is lenne.

Azert nem mondom ra, hogy pozitiv (lesz), mert regota varsz a babara es ezen a fajta teszten nekem volt szellemcsik baba nelkul is, amikor probaltam egyszer (bar az szurke volt egyertelmuen), de az is igaz, hogy amikor valoban terhes lettem es elhasznaltam a megmaradt tesztet ebbol a markabol, akkor mensi kimaradasa utan is nagyon halvany vonal lett csak rajta, pedig masik fajta mar hatarozottan pozitiv volt.

Szerintem varj egy-ket napot es ha nem jon a mensi, akkor tesztelj ujra, mert ha valoban terhes vagy, akkor erosodnie kell a csiknak. Esetleg probalkozz masik fajta teszttel holnap reggel.

2017. nov. 1. 07:22
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🤗
2017. nov. 1. 07:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Valószínűleg facelle teszt lesz belőle.
2017. nov. 1. 07:36
 18/30 anonim ***** válasza:

Szia. A második fiammal nekem is pont ilyen erős volt a tesztem a nemvárt napján. Én nagyon szeretem a one step tesztet, csak ilyen tesztet használok, még nem csapott be. Ha negatív volt akkor tuti negatív volt nem volt szellemcsík. Ha pozitív volt akkor akár milyen halvanyan is de az volt. Kb 5 napos késés után volt egész erős ez a tesztem, de még akkor sem érte el a kontroll vonal színét. Én nagyon szurkolok neked! Ha esetleg nagyon türelmetlen vagy, és nem sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél egy clearblue digitális tesztet. Kb 3500 ft.

Időn belül kijött a csík?

2017. nov. 1. 08:50
 19/30 anonim ***** válasza:
Szia! Látom én is!!! Facelle teszt az jo nagyon . Várom a további fejleményeket :)
2017. nov. 1. 09:41
 20/30 A kérdező kommentje:
Igen idon belül jött ki. Holnap veszek facelle. Jelentkezem.
2017. nov. 1. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!