Kérlek nyugtassatok meg. Így mekkora az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Tegnap szeretkezés közben kiszakadt az óvszer. Ez már az 5. Menet volt úgyhogy nem jött sok. Még tegnap este sikerült szerezni egy esemény utánit, de csak 85%-os úgyhogy nagyon félek. Mekkora az esély a terhességre? Kérlek segítsetek. Nagyon félek.2017. okt. 29. 09:41
11/14 anonim válasza:
Dehogynem hibáztál. Óvszerrel nem lehet erőszakosan tolni (hisz írod, hogy nem finomkodtál). Használtál hozzá plusz síkosítót? Nem, mi? Máris hiba. Meddig toltad? Ha jó sokáig, újabb hiba, mert az óvszer ekkor kiszárad és szakad.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad van. De nem tudtam, hogy ilyen könnyen szakad... Ettől még nem kéne 3 életnek tönkremennie... Valaki óvszer nélkül csinálja és abból semmi baj nem lesz
2017. okt. 29. 15:16
13/14 V. Dominika válasza:
Nem értem ezt a mártirkodást....ha rendeltetésszerűen használsz valamit akkor nem lessz gond az óvszer is ilyen... egyébként benne van ha szexelsz lehetnek ilyen balesetek ezt mérlegelni kell jaa lehet egy 15 éves gyerek még nem tud ilyen dolgot mérlegelni....15 évesen fara másztam....pedig nem vagyok egy régicsirke 26 éves vagyok....
14/14 A kérdező kommentje:
Igen... Teljesen jogos.... Nem tudtam mérlegelni, hogy ha 15 évesen találok egy lányt akibe szerelemes leszek és lefekszek vele el tudom rontani az életét, az enyémet és egy harmadikat. Teljesen igazad van. De 15 évesen ki az aki tisztában van ezzel? Mert hogy én nem voltam az is biztos.... Máskor inkább nézek egy filmet.
2017. okt. 30. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!