Clostysok! Mikor lesz a várhato ovum, ha a tabit a 3. naptol szedtem 5 napon át a napi 1 szemet?
Figyelt kérdés
érdemes ovutesztelni?koszi2010. máj. 30. 12:12
1/2 anonim válasza:
Ez sajnos sok mindentől függ.Pl.: mire kaptad a Clostit? azért m nem volt vérzésed, vagy rendszertelen volt, esetleg a peteérés támogatására, napi 1 v 2 tabletta? Van aki a 3., van aki z 5. nap kezdi el szedni. Nekem peteérés támogatásra adta a doki az 5. naptól napi 1x kellett szednem, ciklusaim szabályosak 28-30 naposak és a 16. nap történt meg a tüszőrepedés. Tesztelni a ciklusaid függvényében kell elkezdeni, ha abból indulunk ki h szabályosak a 11. nap előtt nem érdemes elkezdeni. Remélem tudtam segíteni!
2/2 anonim válasza:
Szia,én is most kezdtem el a closti-t szedni,a harmadik cn-tól napi 2*1 szemet,de én most a 18. napon vagyok,de tegnap a jobb oldalamon (petefészek környékén) olyan nyomó fájdalom volt tegnap este többször is.Azt sem tudom,ha pld. tegnap este pl. akkor repedt meg a petesejtem,akkor ma még számítana-e,hogy együtt vagyunk,vagy lekéstünk róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!