Escapelle bevétele mellett lehetek terhes?
Vasárnap este történt a baleset, kiszakadt a gumi. Időben észrevettük, így a párom nem ment el bennem, és ki is mostuk, amennyire lehetett.. A hosszú hétvége miatt csak 45-48 órával később tudtam bevenni a tablettát. Nem hánytam ki, nem volt hasmenésem sem, és nem vettem be mellé direkt semmilyen más gyógyszert vagy vitamint. Azóta fáradtnak érzem magam, és enyhén görcsölt a hasam. Menstruációm 20 nap múlva lesz (az aktustól számítva, szóval pont nagyobb volt az esélye a teherbeesésnek), a ciklusom 30 napos.
Mindenképp fogok tesztelni, de már szét idegeskedtem magam az elmúlt pár napban.:/ Először történik velem ilyen és nagyon megijedtem.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
21L
Ha azelőtt nem élvezett el a barátod,akkor kizárt a terhesség. Ráadásul még időben be is vetted a gyógyszert.
Feleslegesen ne stresszelj,mert attól késhet a mensid.
Én már azt vártam, hogy mikor jön meg a menstruációm, nem védekeztünk, kb 30 óra múlva bevettem az escapellét, most oviban van a gyermekem...
De ha nem ment el benned én sem tartom túl valószínűnek
Nem sok esélyét látom így teherbe esni! Gondolom tudod, hogy a megtermékenyítéshez hímivarsejt is kell. Gyógyszer nélkül is igen csekély lenne az esélye, így majdnem lehetetlen.
Ne stresszelj, mert attól fog késni.
Én is ennyire parás voltam...megértem. Persze most meg mikor szeretnénk rájöttünk milyen bonyolult is ez és nem megy olyan egyszerűen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tudom, hogy így kicsi az esély, de az előváladékban is lehet spermium, és emiatt félek. De igyekszem lekötni magam, hogy ne ezen töprengjek addig is.:(
Van akinek hat van akinek nem.
Barátnőm a baleset után 1 órával bevette az eseményutánit
Most van egy 2,5 éves fia.
Kimosás nem véd
Mire kijutsz a fürdőbe már a kisfickók rég célba értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!