Van rá esély, hogy terhes vagyok. Komoly kapcsolatban élek, és gond sem lenne. Félek, hogy mit gondolnának rólam az emberek. Természetesen a babát megtartanám.
"a van miből felnevelni,megvan az anyagi háttér akkor nem korai.Szoval nem a szülők tartanának el(az nem baj ha velük éltek,de anyagilag függetlenek tudtok lenni),saját kereset,stb"
18 évesen? Kizárt. Max a szülőknek, vagy az apukának, de szerintem nem a szülők dolga a gyerekük gyerekének az eltartása, apuka meg bármikor leléphet, a 18+-os anyuka meg ott áll pucér seggel mert hirtelen kiderül hogy az anyagilag megteheti nem rá vonatkozik.
Szóval igen, baromi korai.
2017. okt. 24. 12:41
12/20 anonim válasza:
Kisbabát vársz és örülsz neki, ez a lényeg. Mindegy a kor, egyébként 18 évesen nem korai, EGÉSZSÉG legyen! Ne foglalkozz az emberekkel, meglátod ezért is tudnak, meg azért is... Ha piros póló van rajtad azért is, ha meg fehér, azért is. Jó egészséget kívánok nektek és boldog babavárást!
2017. okt. 24. 13:19
13/20 anonim válasza:
Jó kapcsolatban egyáltalán nem korai, sőt... nagyon okos, felnőtt döntés felnevelni őt. Drukkolok nektek! :)
2017. okt. 24. 14:25
14/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz másokkal, én sokkal később szültem az elsőt meg aztán még kettőt és annyira fáradt vagyok! Nagyon szuper lett volna sokkal fiatalabb anyukának lenni. De szerintem anyukának lenni mindenhogy szuper! Ha meg párod is van hozzá, az még jobb. Csak a szeretet számít úgy igazából, de tényleg!
2017. okt. 24. 17:21
15/20 anonim válasza:
Szia! Ugyanannyi vagyok mint te, 2 éve vagyunk együtt a párommal. Mi mindig normálisan vedekezünk fogamzásgátlóval. Én nagyon megrémülnék ha teherbeesnék és nem azért, mert nem szeretnék egy kisbabát a páromtól hanem, mert előttem van még az érettségi, meg a munka amiből majd egyáltalán el fogom(fogjuk) tudni tartani.
2017. okt. 24. 17:35
16/20 anonim válasza:
Van, aki 18 évesen érettebben gondolkodik, mások huszon-harmincaniksz évesen, egyetemista értelmiségiként is zoknik agyilag. Nem a kor számít, hanem a lelki érettség és az érzelmi intelligencia. Azt meg mint tudjuk, nem adnak a diplomával. Ha szereted a babád és kötődsz hozzá lelkileg, tartsd meg! Ez esetben később biztos megbánnád az abortuszt. Suli és meló mellett is lehet babázni. És hidd el, minden csak akarat kérdése
2017. okt. 24. 18:16
17/20 anonim válasza:
láttam jólnevelt gyereket, akit fiatal anyuka vállalt, láttam olyanokat, ahol tényleg működött a párkapcsolat és összetartó család lettek annak ellenére, hogy 18 év körül vállalták a babát. És láttam olyat is, ahol a 30+ éves anyuka magasról tesz a gyerekre, nem neveli csak ellátja aztán hadd nőjön, és a család szanaszét szakad.
Amikor az anyagi biztonság mellett az érzelmi is megvan, akkor kéne igazából gyereket vállalni, vonatkozik ez az idősebbekre is. És tényleg ritka, hogy valaki 18 éves korára eljut arra a szintre, de nem lehetetlen. Ha látják, hogy jó anya vagy egy boldog gyerekkel, senki nem fog gondolni semmi különöset.
2017. okt. 25. 11:28
18/20 anonim válasza:
Sosem az a legfontosabb, h masok mit gondolnak. Ezt 18 evesen hajlamos voltam en is nagyon fontosnak tartani. De hidd el, ahogy te is idosebb leszel, egyre jobban rajossz majd, h mennyire az a legfontosabb, h mindig a szivedre hallgass es ne masoknak akarj megfelelni. Igazabol ez a boldogsag egyik legfontosabb elofeltetele:) sok boldogsagot a babahoz!
2017. okt. 25. 14:01
19/20 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni azzal, hogy az emberek, mit gondolnak. Valamit mindig. Ne akarj nekik megfelelni, mert úgy sem tudnál. Pusztán azért, mert sokan vannak, különböző véleménnyel. Nagyon jó ezt hallani, hogy az adott körülményeket jónak látod. Akkor hát minden a legnagyobb rendben! Fiatal anyuka leszel! Már ha megfogant... De akkor még sok boldogságot is!
2017. okt. 31. 04:50
20/20 anonim válasza:
18/L vagyok en is nagyon szeretnék már anyuka lenni van nnormális komoly párkapcsolatom a párom dolgozik es lakása is van de én még nem dolgozok szoval ha most lennék terhes nem tudom mi lenne én kicsit megrémülnék mivel felnevelni fizetés es munka nélkül nem nagyon menne.De amugy máskörülmények között mondjuk ha már dolgoznák es véletlen terhes lennék megtartanám.Minden álmom hogy anya legyek és hogy a párommal egy boldog családom legyen.Nem foglalkoznék mások véleményével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!