Hogyan lehet elmondani a páromnak vmi frappáns módon, hogy babát várok?
Figyelt kérdés
Ötleteket várok.2008. okt. 22. 13:02
11/17 anonim válasza:
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a linket! Először nem tudtam hogyan kerülhette el a figyelmemet a kérdés, mármint hogy-hogy én nem bukkantam rá, aztán láttam, h. a Terhesség részben kérdeztek, azt meg nem szoktam túl gyakran megnézni. Köszi még egyszer!!!! Még várom továbbra is az ötleteket, aztán hetfőn kb. megírom, hogyan mondtam el. :D
2008. okt. 22. 16:35
13/17 anonim válasza:
Én nem mondtam el, hanem amikor kért egy pohár vizet, hoztam neki az üres poharat és a teszt állt ki belőle. Szó nélkül odaadtam. Először le se esett neki, csak forgatta, levette a kupakját... aztán esett le neki. Nagyon aranyos volt :)
ui.: Persze, utána nem ittunk a pohárból :-P
14/17 A kérdező kommentje:
Hihi, ez jó!!!!! Pohárba beletenni!!! És még le is vette a teszt kupakját ,ez jó lehetett !!! :D :D :D
2008. okt. 22. 20:46
15/17 anonim válasza:
Ha boltban dolgozik és nem laktok együtt,akkor tedd díszcsomagolásba,mondjuk valami babadologgal egy cumival,vagy maradhat a cipőcske,vagy valami babaruci,és add át neki a boltba.
Sok boldogságot:
3-ik voltam.
16/17 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, angyal vagy! :D Vagy beszamolok! :D
2008. okt. 23. 10:15
17/17 A kérdező kommentje:
Na, tegnap megmondtam a paromnak, de nem voltam valami frappans, csak kuldtem neki ket sms-t, mivel dolgozott, aztan taliztunk es megmutattam a tesztet, mert kerdezte, honnan tudom tutira... mert eloszor azt hitte vicceltem smsben. :D A lenyeg,h. nagyon orult es mar elkezdtunk tervezgetni is. Koszi mindenkinek a valaszt/otletet. :D :D :D :D
2008. okt. 24. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!