Hogyan lehet elmondani a páromnak vmi frappáns módon, hogy babát várok?
Tedd az ágyába este a pozitív tesztet,meg egy pár kiscipőcskét.
Tutit kiugrik a bőréből örömében.Persze,ha közösen terveztétek a babót.
Gratulálok.
Én reggeli elso pisivel csinaltam, hajnalban kikómáztam a wcre, teszteltem, és nem ebresztettem fel a parom, csak jól lathatoan az ejjeliszekrenyre tettem a pozitiv tesztet.
Mondjuk igy azert volt jó, mert a parom nem igazan tudja kimutatni az erzeseit, meg mire felebredtem már úgy-ahogy megemésztette (felfogta, bar teljesen addig egyikunk se fogja felfogni, amig nem tathatjuk a kezunkben). de igy jó volt. utana o volt az, aki lefenykepezte, meg buszkelkedett vele, pedig nem szokott, nem az a fajta :)
4. válaszoló: Nem rossz a barátnőd ötlete, csak én külföldön vagyok, és itt nincsenek névnapok. :D A párom pedig nem magyar. Mondjuk itt is vannak nevekkel ellátott bögrék, kulcstartók ,most hogy belegondolok, viszont nyilván még nincs semmi babanév. :D
5.hozzászóló: A tiéd sem rossz ötlet!!!!! ;)
Nemreg volt egy hasonlo kerdes. :
Ma tudtam meg hogy babat varok! Nagyon orulok! Marc. Volt egy vetelesem es orulok hogy azok utan sikerult ujra! Este jon haza a parom! Hogy mondjam meg neki a johirt? Orulni fog es persze nagyon aggodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!