Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan lehet elmondani a...

Hogyan lehet elmondani a páromnak vmi frappáns módon, hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok.
2008. okt. 22. 13:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Én úgy csináltam meg a tesztet, hogy a férjem is ott volt a fürdőszobában. Így nem kellett mondani, mert látta rajtam. A barátoknak többféle módon: valami bújkál bennem, élősködőm van (dr. House után szabadon), X hónap múlva tarthattok egy tejfakasztó partyt, bogaras vagyok: bekaptam a legyet... Mindenki értette, hogy miről van szó. (Persze az Embernek másképpen kell tálalni, ha már lemaradt a tesztről.)
2008. okt. 22. 13:12
 2/17 Grófházy ***** válasza:
100%
én pont a szülinapján csináltam a + tesztet.Egy szépen becsomagolt kiscipőcskét kapott szülinapjára.Amikor kibontotta,minden benne volt a szemében :)
2008. okt. 22. 13:21
 3/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nálunk még messze vannak a szülinapok. Arra gondoltam, h. valami frappánsan kellene megfogalmaznom és személyesen elmondani, hogy lássam a reakcióját.
2008. okt. 22. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Tedd az ágyába este a pozitív tesztet,meg egy pár kiscipőcskét.

Tutit kiugrik a bőréből örömében.Persze,ha közösen terveztétek a babót.

Gratulálok.

2008. okt. 22. 13:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát az adminok dolgoznak rendesen:)Na, válasz: a barátnőm még nem babás, de már kitalálta,h lehet venni olyan bögréket, amin keresztnév van, és ha terhes lesz, akkor vesz egy olyat a gyerek nevével, és kirakja a párja elé az asztalra.
2008. okt. 22. 13:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem "ártatlan" szemekkel tekintve rá kérdezd meg, hogy mennyire fog szeretni, ha az elkövetkezendő időben meghízol? :D
2008. okt. 22. 13:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én reggeli elso pisivel csinaltam, hajnalban kikómáztam a wcre, teszteltem, és nem ebresztettem fel a parom, csak jól lathatoan az ejjeliszekrenyre tettem a pozitiv tesztet.

Mondjuk igy azert volt jó, mert a parom nem igazan tudja kimutatni az erzeseit, meg mire felebredtem már úgy-ahogy megemésztette (felfogta, bar teljesen addig egyikunk se fogja felfogni, amig nem tathatjuk a kezunkben). de igy jó volt. utana o volt az, aki lefenykepezte, meg buszkelkedett vele, pedig nem szokott, nem az a fajta :)

2008. okt. 22. 15:25
 8/17 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: Igen, persze, hogy ő is nagyon szeretné, közösen akartuk. :D Csak annyi, h. még nem lakunk együtt, de mostanság így is, úgy is össze akartunk költözni. Arra gondoltam ,h .beugrok a munkahelyére, ami egy üzlet és mikor ráér odanyomom a tesztet a kezébe és megnézem milyen a reakciója, de lehet ez hülyeség, ezért próbálok ötleteket gyűjteni tőletek.
2008. okt. 22. 15:38
 9/17 A kérdező kommentje:

4. válaszoló: Nem rossz a barátnőd ötlete, csak én külföldön vagyok, és itt nincsenek névnapok. :D A párom pedig nem magyar. Mondjuk itt is vannak nevekkel ellátott bögrék, kulcstartók ,most hogy belegondolok, viszont nyilván még nincs semmi babanév. :D

5.hozzászóló: A tiéd sem rossz ötlet!!!!! ;)

2008. okt. 22. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Nemreg volt egy hasonlo kerdes. :

Ma tudtam meg hogy babat varok! Nagyon orulok! Marc. Volt egy vetelesem es orulok hogy azok utan sikerult ujra! Este jon haza a parom! Hogy mondjam meg neki a johirt? Orulni fog es persze nagyon aggodni!

2008. okt. 22. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!