Ez most pms tünet vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Én a mensi előtt már kb 1 héttel görcsölni szoktam meg alhasi fájdalmaim is vannak. 24-én kéne megjönnie, most is érzem már a fájdalmat, viszont a termékeny napokat végig szexeltük. Olvastam hogy van akinél játszik a pms tünet de közben már terhes. Volt egy időszak mikor sokat jártam wc-re pisilni, az most elmúlt, de néha nagyon viszketnek a cicieim, (nekem mensi előtt nem szoktak sose), van egy kis esélyem hogy baba legyen a dologban?? Kinek mi a tapasztalata aki ugyanúgy szokott pms-től szenvedni de babás lett??
És mielőtt megjön valakinek, keményebb vagy puhabb az alhasa?
2017. okt. 19. 13:31
1/3 anonim válasza:
5 nappal nemvart elott nincsenek tunetek , ha meg vannak , akkor mar a hcg teszt is mutatja a terhesseget. Nekem 4 nappal elotte lett iszonyu hanyingerem..masnap teszt es pozi is lett.
2/3 anonim válasza:
Van esélyed a terhességre. Én úgy voltam h kb másfél két héttel szoktam érezni h meg fog jönni. Ez akkor is így volt mikor babás lette. A megjön tüneteket kezdtem érezni cici fájdalom, görcsök. Aztán nem jött meg időbe de nem igazán foglalkoztam vele mert nem nagyon volt rendszeres. Annyi különbség volt h néha nagyon nagyokat görcsölt be a hasam és mellem is talán picit jobban fájt és a szagokra voltam picit érzékenyebb. 24hkm
3/3 A kérdező kommentje:
Első: köszi!
Második: jaj de jó lenne ha nálam is ez lenne :) Gratulálok! O:)
2017. okt. 19. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!