Ilyenkor korán lehet ez tünet? Szombatra nem várom. Ma annyira hányingerem volt reggel, alig tudtam elindulni otthonról!
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 07:56
11/26 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Majd írd ám meg, hogy mi lett az eredmény!
Drukkolok Nekünk! :)
2017. okt. 18. 11:01
12/26 anonim válasza:
Most azért lettem lepontozva,mert megírtam,hogy a 3 gyerekemmel korán voltam tünetek és korán lett pozitív mindhárom teszt??? Szánalmas!!! Így segítsen az ember. Saját tapasztalot írtam le
13/26 anonim válasza:
Ők már csak ilyenek. Én még jobban le lettem pontozva :D #8 voltam
14/26 anonim válasza:
Szia! 8-as vagyok. Egyenlőre negatív a teszt :( viszont lenne egy kérdésem. Most használtam először, és lehet nem jól csinálom. Ugye a tájékoztató szerint 10 mp-ig kellene belemártani, viszont én 3 mp után ki is vettem, mert borzasztóan gyorsan szívta fel, féltem nehogy elázzon :D ez befolyásolhatja az eredményt? Mindenképp 10 mpig kell? Bár bízom benne, hogy esetleg kicsit korán teszteltem.
15/26 A kérdező kommentje:
Lányok, én senkit nem pontoztam le, mindenkinek zöld kezet nyomtam!
Nekem olyan tesztem volt, amit 6 mp-ig kellett benne tartani, ha 10-et ír, akkor addig tartsd benne!
2017. okt. 19. 08:46
16/26 anonim válasza:
Rendben, megpróbálok nem megijedni :) Szombaton ismét tesztelek. Addig is drukk Nekünk! :)
17/26 anonim válasza:
A "klasszikus" terhességi tünetek csak a 6-8. hét körül jelentkeznek. Én nem hánytam ugyan, de émelyegtem, de csak a 8. hét körül. Hányinger sok mindentől lehet még: fáradság, időjárás, stressz, nem feltétlenül utal terhességre. Pl nekem majdnem minden PMS-nél jelentkezett hányinger, egyedül akkor nem, mikor terhes lettem. 33hkm
18/26 A kérdező kommentje:
Én is szombaton fogok tesztelni!
Ez a negyedik hónap, most valahogy más! Úgy izgulok.
2017. okt. 19. 08:54
19/26 anonim válasza:
8-as vagyok. A mai teszt is olyan negatív lett hogy csak na :( viszont még nem jött meg és egyenlőre semmi jele sincs annak hogy meg is jönne (1-2 nappal előtte kezdek görcsölgetni, most szinte egyáltalán nem)
Veled mizu?
20/26 anonim válasza:
Sajnos meg is jött fél órája :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!