Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor korán lehet ez...

Ilyenkor korán lehet ez tünet? Szombatra nem várom. Ma annyira hányingerem volt reggel, alig tudtam elindulni otthonról!

Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 07:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ilyen korán nem lehet a terhességtől, nincs még benned hcg, nekem kimaradás után 4 nappal kezdődött.
2017. okt. 18. 08:21
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet. A tünetek majd jóval a pozi teszt után jelentkeznek.
2017. okt. 18. 08:22
 3/26 anonim ***** válasza:
Ha valoban attol lenne hanyingered, a teszt mar pozitiv lenne. Legfeljebb kiprobalod!:)
2017. okt. 18. 08:27
 4/26 A kérdező kommentje:
Hosszú ciklusaim vannak, szóval akár lehetne pozitív is. De várok szombatig a teszttel.
2017. okt. 18. 08:30
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj holnao reggel x epillel. Nekem ugdanez volt es negy nappal mensi elott edtrahalvany csik lett. Nekem is volt hanyingerem igaz nem tudom mitol mert elmeletileg ilyen koran nem lehetne. Azaz nemvar napjaig par napig hanyingerem volt aztan elmultak. Most hatodik heten ujrakezdodott.
2017. okt. 18. 08:31
 6/26 anonim ***** válasza:
34%

Tesztet meg èn pisiljek le???

Ha már terhessègtől lenne a hányinger, akkor a teszt is kimutatja.

Várhatsz szombatig, csak akkor minek tettèl fel kèrdèst? Remènyt kelteni magadnak, aztán jó nagyot esni pofára vagy mi èrtelme ennek?

2017. okt. 18. 09:28
 7/26 A kérdező kommentje:

Persze, ha gondolod, akkor tesztelj helyettem! Hátha, csak majd szólj, hogy terhes vagyok-e??? :)

Nem mindegy neked, hogy milyen kérdést teszek fel? Tapasztalatok érdekeltek, ennyi.

2017. okt. 18. 09:30
 8/26 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Én is szombatra nem várom :))) egyelőre semmi tünetem nincs az apróbb görcsökön kívül. Bár 7-8 dpo-n volt egy nagyon erős mensiszerű görcs (lehet az volt a beágyazódás?!) Holnap tesztelek, nem bírok magammal :)
2017. okt. 18. 09:53
 9/26 anonim ***** válasza:
78%
Mindhárom gyerekemnél rendkívül hamar voltak hányingeres tüneteim. Orvos sem akarta elhinni,de mind 3x igazam lett . Igaz nekem a tesztek is mindhárom estben menstruáció előtt 6 nappal már pozitívak voltak .
2017. okt. 18. 10:45
 10/26 A kérdező kommentje:

Kislányommal a 6. héttől hánytam, majdnem végig, eleve hányós vagyok, csak olyan hihetetlen, hogy ilyen hamar.

Tesztelek, és majd meglátjuk!

2017. okt. 18. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!