Multhét csütörtökön volt Lombik beültetésem. Ha még nem érzékek terhességet az rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Progeszteron szurit kapok minden nap,a méhem húzódik egy kicsit,mintha nőne.fáradékony is vagyok,de amúgy meg kb semmi..
most vagyok a beültetés utáni 9.napon. Ilyenkor már kéne éreznem valamit nem..?
2017. okt. 14. 15:14
1/3 anonim válasza:
Én 34 hetesen is elmondhatom, hogy egy szem tünetem nem volt idáig, csak nő a hasam, meg mozog. :D Nem törvényszerű a tünetek megjelenése. Nyugi! :)
2/3 anonim válasza:
holnap probalj egy erzekeny terhesegi tesztet.nekem a 10 dpo mar halvany jol lathato pozitiv lett a tesztem.nekem sem volt tunetem csak a mellem feszult.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem még várok egy pár napot a tesztel.remélem aztán biztosat le tudok majd olvasni..
köszi! :)
2017. okt. 14. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!