Mikor mutja ki a 25-ös teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tud valaki nekem a fentiekben segíteni? Csináltam 25-ös tesztet, de negatív lett.
Eddig a ciklusom szabàlyos 28 napos volt, most màr 4 napot késik. Utolsó menzim szeptember 10- én volt. A férjemmel pedig 23-àn voltunk együtt. Szeretnénk babát_szóval nem lenne gond, de januàrban volt egy missed ab-om elhalt terhesség miatt, úgyhogy rettegek is.
Mindenkinek köszi szépen a választ!
2017. okt. 11. 05:42
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem szept 11-en jott meg, szinten 23-an voltunk egyutt, es igen csak 1x mert igy alakult.
6 nappal ezelott mar pozitiv volt a teszt. A 25-os is halvanyan mutatta delutani pisibol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!