Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "20 napos " terhességet...

"20 napos " terhességet kimutatna a teszt? Meddig várjak?

Figyelt kérdés

Szept. 2-án jött meg,5-én elmúlt a mensesem!

A ciklusaim borzasztó változóak! 30-27-31-28-31 naposak..ezek az elmúlt hónapoké!

Most 22.e van ,a melleim két napja kemények,és szemmel láthatóan duzzadtak! Ezelőtt csak bekeményedett!

Bízunk a babában..izgulunk!

Alig várom hogy teszteljek..na de vajon mikor csináljam ?

Meddig várjak?

A Clear Blue tesztet veszem az biztos...arról azt hallottam kimutatja a 1-2 hetes terhességet is

2017. szept. 22. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Az együttlét után két héttel már tesztelhetsz.
2017. szept. 22. 17:28
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Tünet nincs a kimaradt mensi előtt és a teszt is csak akkor mutatja ki, vagy sikeres aktus után 14 nappal, szóval nyugi, mert pillanatnyilag senki nem tudja, hogy terhes vagy-e, vagy sem.
2017. szept. 22. 17:36
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
A Clearblue az 1-2 hetes terhességet úgy mutatja ki, h nem az utolsó menstruációtól, nem a peteéréstől számol, szóval 20 napnál még nem mutat semmit. Vannak 10-es érzékenységű tesztek (pl Predictor Early, vagy akár a Clearblue digitális), az már 4 nappal a menzesz előtt kimutatHATja. Nekem az első terhességemnél 30-án kellett volna megjönnie és 26-án pozitívat teszteltem Predictor Earlyvel délutáni vizeletből. Tegyél ezzel egy próbát jövő hét kedd-szerda környékén, de mivel írtad, h változó a ciklusod, ne keseredj el, ha esetleg negatív lesz, lehet, h csak korán csináltad.
2017. szept. 22. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Kár volt drága Clearblue-t venni, az a fogantatástól írja ki a heteket, ehhez 2 hetet hozzá kell adni, szóval a Clearblue is legjobb esetben 3-4 hetes terhességet mutat ki.
2017. szept. 22. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Legalább egy hetet-10 napot várj a teszteléssel, mert kb. akkorra nem várod a mensid. Előtte felesleges.
2017. szept. 22. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Menzesz szept. 2., ovu kb. szept. 16., akkor 22.-én tehát ma milyen tünetednek kellene lennie? A beágyazódás sem történhetett meg ennyi idő alatt. Megvárod amíg kimarad a menzeszed és utána mutathat valamit a teszt, mert csak akkor lesz benned hcg, előtte nem mutatja ki semmilyen teszt.
2017. szept. 22. 20:38
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Neked pedig 7-es válaszoló...kívánok neked jó meleg éghajlatot!

Olvasni tudsz,értelmezni nem !

Ment a zöld mindenkinek !

7esnek pedig a tiltás ès jelentés

2017. szept. 23. 08:45
 8/16 anonim ***** válasza:

Drukkolok kedves kerdezo! Majd irj , h mi a helyzet pls. ☺

Mit irt a 7es? 😮

2017. szept. 23. 13:40
 9/16 Norman Bates ***** válasza:
20. Ciklusnapon vagy, te magad irtad, hogy 28-30-31 napos cilkusaid vannak. A legerzekenyebb teszt 4 nappal hamarabb mutatja ki, tehat kb 1 het mulva mar kezdhetsz tesztelni.
2017. szept. 23. 14:06
 10/16 A kérdező kommentje:

Azt írta hogy ha már megtanultam szeretkezni (ő nem ezt a szót használta),akkor ismerjem is már a dolgokat.És különben is ha nem akarunk babát használjunk gumit!

Na már most!

Éppenhogy várjuk a babát ☺

És persze 1-2 csúnya szóval illetett közben

2017. szept. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!