"20 napos " terhességet kimutatna a teszt? Meddig várjak?
Szept. 2-án jött meg,5-én elmúlt a mensesem!
A ciklusaim borzasztó változóak! 30-27-31-28-31 naposak..ezek az elmúlt hónapoké!
Most 22.e van ,a melleim két napja kemények,és szemmel láthatóan duzzadtak! Ezelőtt csak bekeményedett!
Bízunk a babában..izgulunk!
Alig várom hogy teszteljek..na de vajon mikor csináljam ?
Meddig várjak?
A Clear Blue tesztet veszem az biztos...arról azt hallottam kimutatja a 1-2 hetes terhességet is
Borzasztó korai lenne a teszt, az ég világon még semmit nem mutatna.
Nekem átlag 24-25 napos ciklusaim vannak, 29 napos volt a leghosszabb eddigi életemben, amikor babát terveztünk és nem jött meg, a 30. napon csináltam tesztet. Nyilván tök egyértelmű pozitív volt! :)
1 hetet még simán várhatsz a teszttel.
Amúgy nyilván középidőben, azaz kb. a menstruációs ciklusod felénél van ovuláció, ha ekkor vagytok együtt, akkor megtörténik a megtermékenyítés, innen még kb. 10 napnak kell eltelnie a beágyazódásig és ez után kezd el termelődni a hcg nevű hormon, amit érzékel a terhességi teszt a vizeletben és ez alapján lesz pozitív a teszt. Szóval akkor nyugodtan számolgass, hogy mennyire korai még neked a teszt.:)
Ha már babát tervezel akkor nézzél már utánna dolgoknak.
Ne csak szétrakd a lábad és várd a sült galambot.
Ha késik akkor tesztelsz.
Jah és Nézz utána a megtermékenyítésnek ésca beágyazódás folyamatának,hogy mennyi idő tellik el a sikeres aktustól a beágyazódásig. És akkor nem kell értettlenkedni meg hülyeségeket kérdezni hogy 20 napos terhességet kimutat e a teszt meg mikor kell tesztelni... stb..
C betű nélkül bocsi nem figyeltem.
De lényeg ott van
Ma reggel teszteltem vègül !
Gabriel teszt..halvány pozitív lett !
Szinte azonnal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!