Akiknek korán lett pozitív a terhességi teszt,14 napos a luteális fázisuk?
Sokszor olvasom, hogy már 10. dpo-n pozitív lett a teszt, ami abban az esetben, ha 14. dpon van a nem várt, vagy a 15-en, akkor szerintem nagyon korai.
Akik ilyen korán teszteltek, biztosak az ovu időpontjában?
És abban is, hogy 14 napos a luteálisuk?
Mert van akinek rövidebb, és akkor már rögtön a nemvárt előtt pl 1-2 nappal lesz a 10. dpo, és úgy már azért érthetőbb.
Akik korán teszteltek pozitívat, válaszolnátok 1-2 kérdésemre:
- biztos az ovu időpontja, nem lehetett hamarabb?
- éreztetek valamit a tesztelés idején? Pl mellfeszülés, görcs..stb
- nem várt előtt hány nappal volt a pozi teszt?
- folyamatosan teszteltetek, és negából átment poziba szép lassan? ( pl elkeztetek tesztelni 8-9. dpo-n, vagy egyből pozi lett?
Köszönöm a válaszokat előre is :)
Szia. Hosszú hónapok tapasztalata alapján nekem 12-13napos volt a lut.fazisom. (follikulometriaztak hosszu ciklisokin keresztul)
Ettől akkor tert el, ha repesztot clostyt es progit is kaptam egy hónapban. (akkor pont 14 volt)
Az hogy hany napos szerintem mindegy a teszt szempontjából. Az kb annyiban szamit ha nincs meg az a 8-9 nap akkor eleve nem tud beagyazodni mert lelokodik a nyálkahártya.
Na en pontosan tudom mikor volt tuszorepedesem. 16.cn.
Aznap es másnap szeretkeztem a férjemmel. (azért azt nem tudom melyik nap volt a siker, de ez a ket nap volt. Előtte nem lehetett mert nem voltunk egyutt meg utana sem)
26.cn-on ami 10.dpo ugye nekem halvány pozitív volt a reggeli tesztem. Azonnal kaptam is az utrot, hogy megmaradjon. 13-14.dpo-n mar délutáni teszt is pozitív volt.
36hkm.
1. válaszoló, gratulálok!
Remélem nekem is lesz részem ebben a csodában :)
Volt esetleg valami tüneted? Érezted, hogy sikerült a hónap?
2-es, nekünk is inszem volt, most vagyok a 9. dpo-n, de ez már a 4. inszem, félek tesztelni, de persze vágyok is rá, meg ezen kattogok, mint mindig a ciklus ezen szakaszában.
Fáj a cicim, viszont a progitól is fájhat..
Fáradt is vagyok, de már nem akarok belemagyarázni semmibe semmit, félek a csalódástól.
Jó, hogy írtál te is, mert a válaszaitok alapján tényleg nem lehetetlen ilyen korán tesztelni, és nem is lehetett korábban ovu, hogy amiatt.
Én hőmérőztem és ráadásul éreztem is a tüszőrepedést, szóval biztos vagyok az ovuláció napjában.15 napos volt a luteálisom. A 7.dpo-n kezdett fájni a cicim úgy hogy nem tudtam hasra feküdni.A 8.dpo-n éjjel azt álmodtam hogy terhes vagyok majd a 9.dpo-n nem hagyott nyugodni a gondolat hogy én bizony nem vagyok egyedül. Délután csináltam egy tesztet, és pozitív lett. Halvány volt, de egyértelmű. 2,5 hét múlva volt egy 2mm-es embrióm pulzálással. 😊 A történethez hozzátartozik hogy decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, és júniusig akartunk várni a babával, addig én figyelni akartam a ciklusomat. Aztán február végén elengedtük egy kicsit magunkat és júniusban a lagzinkon már 15 hetes kismami voltam. 😊
25+4 Hkm
Nekem 14dpotol 19dpoig volt a litealis szakasz. Clostival lett 13-15 napos
9dpon teszteltem pozitivat :)
9+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!