Szeretnénk második babát, de mennyire hihetek az új 40 napos ciklusomnak? Így hogyan számoljam ki az ovulációmat?
Figyelt kérdés
Szoptatás befejezése után most jött meg másodx és a két menses között 40 nap telt el. Mennyire biztos, hogy ez így is marad? Előző terhességemet is ovulációs tesztel terveztük, és bejött. Bár akkor tutira kiszámítható volt a ciklusom.
Azért lenne fontos, mert októberig legkésőbb teherbe szeretnék esni.
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 29. 10:54
1/2 anonim válasza:
Szia! Tapasztalatom nincs, csak hasonló cipőm :-)
Az ovulációs teszt megint jól jöhet, de szerintem egyszerűen a 20. naptól érdemes próbálkozni a pároddal. Én már a 3. mensit várom és 32. napja már. Szóval lehet ez is 40 napos lesz. Ezért aztán a középidő gondolom érvényesül most is.
2/2 anonim válasza:
Én hőmérőzgetnék pár hónapig a helyedben, az segít belőni, h mikor használj ovutesztet. Nekem a szopi befejezése után sokáig rendetlenkedett a ciklusom, végül barátcserje kapszulát szedtem, az segített rendbetenni és jött is a tesó! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!