Jól húzta be az ovulációmat?
Előző két hónapban a 14. ill. 15. nap volt ovum. Most pedig a 11. napra húzta be a ciklus.hu. Én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy volt már ovum, mert most nem túl magas a hőm, bár még emelkedhet...Viszont lehet, hogy igaz, hogy akkor volt, mert akkor tényleg ugrott a hőm és voltak peteérésre vonatkozó tüneteim is bőven! Már most nincs semmilyen.
Szóval, szerintetek?
Szerintem ne a ciklus.hu-nak higyjél, vegyél ovulációs tesztet, és az megmutatja mikor van ovud. Sokkal többet ér, mint a hőmérőzés, meg a netes táblázat.
Amúgy szerintem lhetett ovud, és jókor voltatok együtt.
Szerintem még nem volt ovud, de ez majd később derül ki.
És nyugodtan lehet hinni a hőmérőzésnek, ha be vannak tartva a szabályai! Az ovuteszt nekem végig negatívat mutatott, miközben volt peteérésem, és még pénzbe is került!
Annyi, hogy a hőmérőzésnél mindig csak utólag derül ki, hogy mi is történt. Az ovuteszt meg hiába pozitív, ha utána meg mondjuk nem szabadul ki a tüsző.
A termékeny nyákot is figyelgetheted, látom, neked még csak ragadós volt a feltételezett ovukor.
Ha mindent egyszerre használsz, az a biztos, egymagában csalóka lehet minden vizsgálat. Ovuteszt, nyák jelez előre, görbe bizonyítja, hogy megtörtént.
Ha nem volt ovum, akkor szombaton mi volt az a minimális piros pötty a wc papíron együttlét után?
Mert máskor is volt már ilyen pont középidőtájban, de persze nem mindig...
A nyákom mintha tegnap (14. nap) lett volna tojásfehérjeszerű, de ezt csak a wc-n ülve vettem észre, hogy folyt belőlem tojásfehérjeszerűen...
Szia.Szerintem még csak most lesz ovud,a ciklusaid 31naposak?Mert ha igen akkor még korainak tartom a 11.napot(bár mindig vannak kivételes esetek).Nekem 33napos ciklusnál, a 19.napon van pém.Szerintem használj inkább ovutesztet(én is használom),az majd megmutatja a tutit:-).
Üdv
De akkor miért nem jelölöd a vérzést, meg tojásfehérjés nyákot a görbén?
A termékeny nyák meg soha nem előzi meg az ovulációt. Ha előtte nem volt ilyened, akkor még csak most lesz ovud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!