5 hetes terhesen együttléttől vérfolt, vérzés? Már ha terhesség, és nem csak megkésett mesi.
Sziasztok!
Már 1 hete késik a mesim, és ma reggel együtt voltunk a párommal (de nem durván vagy ilyesmi!), és most vérfolt volt a bugyimon, mióta megláttam görcsölgetek is.
Nem biztos, hogy baba lenne, de lehet.
Ez normális? Már 2 napja barna folyásszerűm volt, egyáltalán nem sok, inkább maszatolás!
Igaz, végig azt éreztem, hogy ma megjön.
Már maga a kérdés is eléggé meggondolatlan:"5 hetes terhesen..." azt hittem egy kismama írta rossz kategóriába a kérdését aztán olvastam,hogy a kérdező CSAK azt gondolja,hogy LEHET ESETLEG terhes.
Na tényleg, ennyire gyerekesek már ne legyünk.
Tessék tesztelni!
És utána még megkérdezi,hogy szerintünk ez normális-e.
Mi normális-e?A maszatolás terhességben,vagy az,hogy egy hét késés után maszatolsz?
Nem tudjuk a választ hiszen nem látunk a pocakodba.
Tesztelni kéne de gyorsan és annak függvényében máris kapni fogsz válaszokat hidd el.
Ha negatív akkor ahogy írtam már fentebb,ez egy megkésett mensi amit meghozott a szex.
Ha pozitív,akkor irány a doki,valszeg hormonpótlás kell a maszatolás miatt,ami segít az embriónak jobban megtapadni.
Várom a teszt eredményét,23 hetes km.
Drága 8:28as!!!
Honnan tudod, mióta tervezek babát? Nem viccből és jókedvből teszteltem sokszor, hanem babatervezésből, és azért mert amikor késett vagy valami, teszt...
Voltam ma 2 orvosnál is, és egyik SEM vizsgált meg a helyzet ellenére sem, sehogy!!!
Csak kiírt az egyik vizsgálatokat, amiért nem sikerül egy ideje a baba, a másik 3 havi fogigátlót (!!!) írt fel, hogy majd utána sikerül, mert utána beindulnak a dolgok, ha abbahagyom...Mondom mi a fene??? Öregember, öreg módszer....gondolom.
A rossz szándékú minősítéseket köszi, nagyon jól esik, igazán, kérhetem, hogy szorítkozzon mindenki a kérdés megválaszolására...??? És ne egyéb körülmények és az én minősítésemre.
Tényleg nagyon kedves, hogy így, neten, mindenkinek nagy a szája, jóól megmondja, jóóól beszól, és ő nagyon okos.
Csak ha benne vagy a helyzetben, egész másképp néz ki minden - és látjátok, ennyit a felelőtlenségről - egyik doki sem nézett meg uh-val se, sehogy sem...
Ezért érdemes volt.
Igen, képzeld el kedves 8:30as, komolyan LEHET, ugyanis a doki ezt mondta nekem, kivizsgálás lesz, a tüneteim és kórelőzményeim alapján mondta ezt.
Vagy ha nem tudod, hogy mennyi vizsgálat kell ennek a betegségnek a megállapításához, ne minősítsd.
Visszavágsz elég szépen nekünk kedves kérdező.
Sőt öreg doki öreg módszer még a dokikat is lehurrogod.
Két különböző doki és egyik sem csinált uh-t?Talán tudják miért nem.A PCO kivizsgálásán sem fogok vitába bocsájtkozni,nem tart hónapokig,sőt egy ügyes és eszes orvos simán felderíti hamar és kezeli.
Visszavágni lehet,de vajon teszteltél-e?
Mert a ha már a dokik nem csináltak uh-t,Te vehettél volna egy tesztet és 5 perc alatt megtudnád a választ ahelyett,hogy a világra haragudnál.
23 hetes km.
utolsó 63% szívemből írtál. Kedves kérdező drukkolunk és várjuk a teszt eredményét. A pcos pedig hamar kiderithető dolog. Elmehetnél egy jó dokihoz.
Tényleg ne haragudj meg rám de meg kéne nyugodnod és csinálni végre egy tesztet. Vagy keresni egy norm. orvost.
Tegyük fel, - a teszt. És? Akkor megnyugodhatok, vagy mi? Hiszen jól tudjuk, nem biztos, amit a teszt mutat.
Szerintem a helyemben bárki lehurrogná a dokit, de abba ne is menjünk bele, hogy milyen tapasztalataim vannak a dokikkal, főleg ezzel, de rég voltam nála, gondoltam, baj nem lehet belőle.
Ki gondolja, hogy normális módszer felírni babát akarónak 3 havi antibébi tablettát?
Mikor köztudottan "ürülési időt" javasolnak utána, kb 3 hónapot, valamint alkalmatlanná teszi a méhnyálkahártyát, akadályozza a peteérést... Ez miért segítene...?
A PCOS-hez igenis minimum 1 hónap kell, ráadásul teljes ciklus, 4 vérvételt igényel, inzulin-vizsgálatot, és uh vizsgálatot. A tünetek alapján előző ciklusom felénél hozta fel az orvos, ebben a ciklusban lesz kivizsgálva, s ezután tudom meg, hogy valóban PCOS-e, vagy nem. Tehát nem egy egynapos doog a kiderítése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!