5 hetes terhesen együttléttől vérfolt, vérzés? Már ha terhesség, és nem csak megkésett mesi.
Sziasztok!
Már 1 hete késik a mesim, és ma reggel együtt voltunk a párommal (de nem durván vagy ilyesmi!), és most vérfolt volt a bugyimon, mióta megláttam görcsölgetek is.
Nem biztos, hogy baba lenne, de lehet.
Ez normális? Már 2 napja barna folyásszerűm volt, egyáltalán nem sok, inkább maszatolás!
Igaz, végig azt éreztem, hogy ma megjön.
Nem tudom, kedves sértegető, szeretnél-e tán egy feljelentést becsületsértésért...???!!!
Ne minősítsen senki, kérem, aki nem ismer. Én egy adott eseménnyel kapcsolatos tapasztalatokat kértem, és nem azt, hogy bántsanak, stb...
Fogalmatok sincs, hány negatív teszten és rossz tapasztalaton vagyok túl, és különben meg mi a garancia, hogy tesztelek, és nem téves negatív, ami által megnyugszom, hogy nem baba, depis leszek vagy 2 hétig, hogy megint nem, mi bajom lehet...stb. El fogok menni orvoshoz.
Mégegyszer, tudom, hogy szabad "fórum", mindenki ír, amit akar, de ...azért vannak szerintem szabályok,...
Szia!Tapasztalat.Így jártam mint te.Sex után vérfolt, késő mensi.De nem csináltam tesztet a sok csalódás miatt.
Elmentem orvoshoz még jó, mert én terhes voltam.Kaptam rá bogyókat és megmaradt!!Most 3 éves a kisfiam.Ha nem akarsz tesztelni orvoshoz mindenképp menj el mert egy baba nem csak akkor tud elmenni ha beteg, hanem akkor is ha nem megfelelően tapadt meg a méhfalon de ezen gyógyszerekkel tudnak segíteni.Tesztelni azért kell mert a doki úgyis meg fogja kérdezni hogy miért nem teszteltél hiszen mensi késésnél ez "alap" dolog és az esetek 98%-ban biztos eredményt mutat, főleg egy hetes késésnél.Sok sikert!
Kedves Válaszoló!
Köszönöm, holnap mindenképpen elmegyek, terveztem amúgy is.
Szia Utolsó!
:)
De igen, van, hogy pl. emberi hangon szólsz, emberként kezeld, köszi....sajnos itt más a tapasztalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!