Csajok! Van aki nem várja október utolsó heteire?
Mi már kerek 8 hónapja próbálkozunk az első babával.
Az utolsó ciklusom kicsit elcsúszott valamiért, így nem tudom pontosan mikorra várom de van egy jó kis naptáram ami általában napra pontosan megadja a következő menstruáció időpontját és aszerint október 29-re nem várom.
Szeretnék olyan emberekkel beszélni akik szintén most nem várják, izguljunk együtt :)
Szóval?!
Viki, nagyon sajnálom, tudom, milyen szörnyű ezt átélni, szeptemberben nekem is volt egy kémiai terhességem. Sajnos a korai terhességek 50! százaléka elhal, csak akik nem ilyen előretesztelősek, mint pl én, nem is veszik észre, azt hiszik, csak késett egy hetet. Elég valószínű, hogy a legközelebbi alkalmakkor össze fog jönni!
3-as voltam
Nagyon sajnálom Viki! Ez tényleg borzasztó lehet :(
Kívánom, hogy hamarosan összejöjjön és minden rendben legyen veletek!
Sziasztok, mi újság azokkal, akik még várunk? Valakinél vmi hír?
3-as voltam
De ezek mind lehetnek terhestünetek is! Pont az a nehéz, hogy nem lehet megkülönböztetni a pms tünetektől. Mindenesetre szorítok! Én is holnap leszek 12. dpo-n, vasárnapra nem várom!
3-as
Valahogy én is azt érzem, hogy nem sikerült.
Hétfőre nem várom, ma vagyok a 10. dpon. Semmi érzésem nincs, nem fáj, nem görcsöl semmim. 7-8 dpon görcsöltem, de abbamaradt.
Azért még van remény. Mindeninek nagyon drukkolok!
Gica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!