Csajok! Van aki nem várja október utolsó heteire?
Mi már kerek 8 hónapja próbálkozunk az első babával.
Az utolsó ciklusom kicsit elcsúszott valamiért, így nem tudom pontosan mikorra várom de van egy jó kis naptáram ami általában napra pontosan megadja a következő menstruáció időpontját és aszerint október 29-re nem várom.
Szeretnék olyan emberekkel beszélni akik szintén most nem várják, izguljunk együtt :)
Szóval?!
Hát ezt sajnálattal hallom, vagyis olvasom. Olyan lelombozó tud lenni, hogy hónapról-hónapra csak reménykedünk kell... :( de hát egyszer úgyis sikerülni fog! :)
Beléptem a harmadik késős napba. Nem érzek semmit. Annyi, hogy szombaton, vasárnap és hétfőn iszonyatosan fájt a fejem és tegnap kicsit szédültem is mellé de szerintem ráfoghatom erre a csodás időjárásra. Ezen kívül abszolút semmi. Elegem van a ciklusomból :/
Régebben nagyon rendszertelen volt. Január óta naptárba jegyzem, szóval csak azóta tudom, hogy milyen.
Január, február, március normális volt. Március volt az első próbálkozós hónapunk.
Áprilisi 54 napra jött meg.
Május, júniusban napra pontosan jött és múlt el.
Július teljesen kimaradt.
Augusztusban megjött hó végén, mint máskor.
Szeptemberben 5 napot késett.
Októberben most 3. napja késik.
Pedig iszom a cickafark és palástfű teát meg vitaminokat is szedek.
Decemberre kaptam időpontot dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Be is linkeltem, hogy esetleg a többiek is megtalálják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!