Csajok! Van aki nem várja október utolsó heteire?
Mi már kerek 8 hónapja próbálkozunk az első babával.
Az utolsó ciklusom kicsit elcsúszott valamiért, így nem tudom pontosan mikorra várom de van egy jó kis naptáram ami általában napra pontosan megadja a következő menstruáció időpontját és aszerint október 29-re nem várom.
Szeretnék olyan emberekkel beszélni akik szintén most nem várják, izguljunk együtt :)
Szóval?!
Köszönöm Viki! Én is nagyon szorítok, hogy a mostani ciklusban neked is minden rendben legyen!
3-as
3-as ez tényleg nagyon szép! Drukkolok továbbra is neked és mindenkinek!
Én mára nem várom, még nem jött meg. Nem is érzek semmit. Remélem nem a ciklusom vacakol megint. Várok pár nap a teszttel még 🙊
Kérdező, majd mindenképpen jelentkezz!
Mi lehet Gicával és a 45-össel? Remélem, jó hírek! Mindenkinek nagyon szorítok!
3-as
Tegnap este elég erősen elkezdtem barnázni. De mára csak pisilésnél a papíron látszik valami. Ilyen sem volt még. Érezni semmit nem érzek.
Holnap nem kellene megjönnie. A hőm még feljebb ment 37,1 volt ma.
Nem reménykedem nagyon, de hátha. Kedden tesztelek ha nem jön meg. Nagyon gratulálok és szurkolok mindenkinek!
Gica
Huu, ez most izgi :)
Drukkolok nektek nagyon! Írjatok majd!
Én várok még szerintem kb péntek-szombatig ha bírok. Csak mert szeptemberben is 5 napot késett!
Ma nagyot esett a hőm, 36,5-re. Úgy néz ki meg is jött. Óramű pontosságú a ciklusom, de mégsem sikerül. :( Talán a progeszteront kéne nézetni a barnázás miatt.
Szorítok még azoknak akiknek van esély és ha lesz következő hónap akkor írok oda is.
Gica
Hmm sajnálom :(
Megy a drukk következő hónapra is! :)
Nekem most már második napja késik. Nem teszteltem.
Gica, sajnálom! Elvileg a closty a progeszterontermelést is támogatja, de mivel nem ez az elsődleges feladata, szoktak mellé progeszteront is felírni, az ártani nem árthat. Esetleg kérdezd meg az orvosodat.
Kérdező és Szabina, nektek nagyon drukkolok!
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!