Két hónapja lefekudtem egy fiúval és nem vedekeztunk. Azóta mar kétszer megjott és csináltam egy tesztet bár igaz, hogy napközben, de ez azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes. Ez így is jól mutatja ki?
Pánikbeteg vagyok és mostmár eléggé beparaztam, hogy Mivan ha mégis. Szerintetek lehetek terhes?
Kötekedők és okoskodók kíméljenek
Sajnos a fenti válaszadóknak igaza van. Terhes vagy. De most elárulok neked egy ősi módszert ami még segíthet rajtad.
Ha két hónapja volt az aktus, akkor már nincs sok időd, vasárnap éjfélig meg kell tenned mindent amit leírok szóról-szóra:
- Meg kell nézned a tv-ben 3 tudományos ismeretterjesztő műsort (de nem ám macskásat, nem... kőkemény fizikát)
- Be kell pótolnod az el nem olvasott kötelező olvasmányokat.
- Meg kell tanulnod 3 latin közmondást (természetesen latinul)
- És végül el kell mondanod éjfélkor háromszor: "Nem leszek többé olyan HP aki ostoba kérdésekkel terheli embertársait"
Ezek után reggel vizelet formájában távozik a magzat akinek a lelke természetesen a mennyországba jut.
Ha 2 honapja terhes lennel akkor barmilyen teszt kimutatna mar. Nem letezik, hogy 8 hettel aktus utan ne mutatna ki a teszt.
Ennyire ne legyel mar sotet...
Kb. kétheti rendszerességgel jön egy ilyen kérdés. Szinte minden ugyanaz, általában még a kétszer megjött menstruáció is.
Szerintetek ugyanaz az ember írja ki ezeket, vagy mindig más? És szórakozik a válaszolókkal, vagy komolyan nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!