Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hónapja lefekudtem egy...

Looren kérdése:

Két hónapja lefekudtem egy fiúval és nem vedekeztunk. Azóta mar kétszer megjott és csináltam egy tesztet bár igaz, hogy napközben, de ez azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes. Ez így is jól mutatja ki?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok és mostmár eléggé beparaztam, hogy Mivan ha mégis. Szerintetek lehetek terhes?

Kötekedők és okoskodók kíméljenek

2017. okt. 9. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Lehet nem az én fórumom de én irtam ki a kérdést úgyhogy az ilyen emberek el is mehetnek innen
2017. okt. 9. 20:57
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Hát nézd azért azt a legbutább lányok is tudják, hogyha normálisan megjön akkor nem terhesek, meg a tesztnél is a negatív az negatív, szóval nem vagy terhes.
2017. okt. 9. 20:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Vannak olyan nők akiknek a terhesség után meg van menzeszuk úgyhogy ha lehet te is nézelődj a neten. Jó nem is erdekel mert rendes válaszokat varok
2017. okt. 9. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Menj el nőgyógyászhoz, mondd el neki, mi történt, és kérd hogy nézzen meg ultrahanggal és vegyen egy teljes vérképet. Ez teljes mértékben mutatná, ha terhességről lenne szó.
2017. okt. 9. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos a fenti válaszadóknak igaza van. Terhes vagy. De most elárulok neked egy ősi módszert ami még segíthet rajtad.

Ha két hónapja volt az aktus, akkor már nincs sok időd, vasárnap éjfélig meg kell tenned mindent amit leírok szóról-szóra:

- Meg kell nézned a tv-ben 3 tudományos ismeretterjesztő műsort (de nem ám macskásat, nem... kőkemény fizikát)

- Be kell pótolnod az el nem olvasott kötelező olvasmányokat.

- Meg kell tanulnod 3 latin közmondást (természetesen latinul)

- És végül el kell mondanod éjfélkor háromszor: "Nem leszek többé olyan HP aki ostoba kérdésekkel terheli embertársait"

Ezek után reggel vizelet formájában távozik a magzat akinek a lelke természetesen a mennyországba jut.

2017. okt. 9. 21:07
 16/22 Norman Bates ***** válasza:
76%

Ha 2 honapja terhes lennel akkor barmilyen teszt kimutatna mar. Nem letezik, hogy 8 hettel aktus utan ne mutatna ki a teszt.

Ennyire ne legyel mar sotet...

2017. okt. 9. 21:14
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Vagy idióta vagy, vagy troll, baromi ritka, hogy valakinek megvan terhesen és mint fentebb írtam az sem normális lefolyású menzesz.
2017. okt. 9. 21:46
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, gumi nélkül baxik, szerinted értelmes?:-D
2017. okt. 9. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
45%

Kb. kétheti rendszerességgel jön egy ilyen kérdés. Szinte minden ugyanaz, általában még a kétszer megjött menstruáció is.

Szerintetek ugyanaz az ember írja ki ezeket, vagy mindig más? És szórakozik a válaszolókkal, vagy komolyan nem tudja?

2017. okt. 9. 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:
61%
Holnap szerintetek mit főzzek? ☺😀
2017. okt. 9. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!