Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

17éves lány vagyok.

Úgy kb 9éves korom óta menstruálok, soha nem marad ki vérzésem. A mentsruációm utolsó napjától számított 28 napra mindíg megjön.

Nos, 2 éve van barátom.

1,5 éve kb hogy lefekszünk egymással.

Mindíg odafigyelünk, óvszerrel védekezünk, és a végén le is ellenőrízzük hogy nem lett-e baj.

A legutolsó menstruációm augusztus 24.én kezdődött, és 28.ig tartott.

Ez a mensim viszont 30napra jött meg.

Nos, ha 28, ha 30napot számolok, akkor szeptember 24illetve -26án kellett volna megjönnie. A várt mensim előtt úgy kb 2-3napig volt barnás vöröses folyásom, de emellé semmi tünet nem társult.

De, még sem jött meg.

Tegnap kora reggel teszteltem, de semmi.

Terhességre utaló jelet nem észlelek magamon.

Az utóbbi időben a testnevelés óráimon sem szivesen vettem részt, így a mozgás teljesen kimaradt az életemből az utóbbi pár hétben.(mozgástól ugye beindulhat a vérzés, vagy legalább is beindíthatja.)

Egyébként múlt hónapban kb 2 nap, de nem egymást követően, ettem 1-1szem nyugtatót.(Frontin/Xanax)

Kissé stresszes vagyok emiatt most, a napjaimat egyebként is ez jellemzi, és az hogy ostoba kis dolgokon idegeskedek..

Mit tehetnék? Gondolok itt (Forró fürdő, 1-2dl vörösbor)

Szeretném a terhesség legkisebb esélyét is kizárni, viszont nőgyógyászhoz még nem szeretnék menni, de tervezem..

Teszteljek újra?

Valami tipp?

Szeretnék normális, kulturált válaszokat kapni, ha lehet a (h***e k***a, éretlen vagy még a szexhez, miért szexszelsz ennyi idősen,és társait hanyagold).

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. okt. 5. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el nőgyógyászhoz!

Sajnos én is jártam így, nagyon sokat késett, baba sehol (mi épp azon voltunk, hogy legyen), minden teszt negatív. Nálam a sok stressz miatt megborult a hormonháztartás, Norcolutot írt a doki, hogy megjöjjön és újra helyreálljon a rend.

Elképzelhető, hogy nálad is hasonló a helyzet. Ha sokat késik, akkor is el kell menni orvoshoz, ha nem vagy terhes!

2017. okt. 10. 16:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Leghamarabb jovoheten tudok menni, akkor viszont mindenkepp elmegyek.

Nagyon felek.

Pedig tudom hogy szinte eselytelen az hogy terhes lehetnek, de megis nagyon felek ettol.

Nagyon szepen koszonom a valaszodat.🌹💛

2017. okt. 10. 19:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok, tegnap túlestem egy újabb teszten, ismét negatív! Tegnap kiszámoltam, ha terhes lennék 6hetes körül kellene lennem.

Tünet viszont még mindíg semmi, a hasamban érzek kisebb görcsölést, ezentúl semmit.

A családban mindenki aki terhes volt, hányt, szédült, ezért valószinűnek tartom hogy nekem is kellene.

A mellem nem érzékeny, a fejem nem fáj, a bimbóm, ill., a bimbóudvar nem vált sötét színűre. Sűrűbben sem járok mosdóba, nem kell többet vizelnem.

Azóta is (rengeteget!) idegeskedem, és szinte minden nap sírtam az idegességben.

Mást lehet a baj, mint a terhesség?

Kezdek megilyedni.

2017. okt. 12. 07:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Eddig még soha nem történt baj, a szeretkezéseink során.

Ráadásul szeptemberben olyan 5-6alkalomnál nem voltunk többet együtt, úgy hogy együtt lakunk. Minden szeretkezés után, mindíg leellenőríztük, rendben van-e minden. Soha nem volt baj.:(

2017. okt. 12. 07:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyi idő elteltével már a melleiden is éreznéd a változást.
2017. okt. 12. 11:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Akkor kevés az esély a terhességre?

Hasi görcsöt érzek pár napja, ezentúl semmit.

Pedig már ha terhes lennék éreznem kellene, hisz 6hetes terhes lennék akkor.

A családban minden terhest érintett ez a hányós-szédülős tünet.

Akkor szerintem esély van arra, hogy ennek a tünetnek jelen kellene lenni nállam is.

Az 5. teszten vagyok túl, ami negatív.(semmi halvány csík,egyértelműen nega)

Nagyon kétségbe vagyok esve.

2017. okt. 13. 05:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Mensis fájdalmat/görcsöt érzek és vérzek is.

De a vér színe nem olyan erős piros mint szokott..

Akkor most megjött?

2017. okt. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!