Lehetek terhes?
Sziasztok.
17éves lány vagyok.
Úgy kb 9éves korom óta menstruálok, soha nem marad ki vérzésem. A mentsruációm utolsó napjától számított 28 napra mindíg megjön.
Nos, 2 éve van barátom.
1,5 éve kb hogy lefekszünk egymással.
Mindíg odafigyelünk, óvszerrel védekezünk, és a végén le is ellenőrízzük hogy nem lett-e baj.
A legutolsó menstruációm augusztus 24.én kezdődött, és 28.ig tartott.
Ez a mensim viszont 30napra jött meg.
Nos, ha 28, ha 30napot számolok, akkor szeptember 24illetve -26án kellett volna megjönnie. A várt mensim előtt úgy kb 2-3napig volt barnás vöröses folyásom, de emellé semmi tünet nem társult.
De, még sem jött meg.
Tegnap kora reggel teszteltem, de semmi.
Terhességre utaló jelet nem észlelek magamon.
Az utóbbi időben a testnevelés óráimon sem szivesen vettem részt, így a mozgás teljesen kimaradt az életemből az utóbbi pár hétben.(mozgástól ugye beindulhat a vérzés, vagy legalább is beindíthatja.)
Egyébként múlt hónapban kb 2 nap, de nem egymást követően, ettem 1-1szem nyugtatót.(Frontin/Xanax)
Kissé stresszes vagyok emiatt most, a napjaimat egyebként is ez jellemzi, és az hogy ostoba kis dolgokon idegeskedek..
Mit tehetnék? Gondolok itt (Forró fürdő, 1-2dl vörösbor)
Szeretném a terhesség legkisebb esélyét is kizárni, viszont nőgyógyászhoz még nem szeretnék menni, de tervezem..
Teszteljek újra?
Valami tipp?
Szeretnék normális, kulturált válaszokat kapni, ha lehet a (h***e k***a, éretlen vagy még a szexhez, miért szexszelsz ennyi idősen,és társait hanyagold).
Előre is köszönöm a válaszokat.
Védekezel, tehát nem vagy terhes, ha nem szakadt ki a gumi, nem csúszott le, akkor nincs terhesség
Attól, hogy általában 28 napra jön meg, teljesen normális ha néha 30, 32 napra jön, sőt még ennél nagyobb eltérés is lehet.
Az a barnázás nem a mensid előtt van, hanem az is hozzátartozik a menstruációdhoz.
Azért nem veszel részt a tesiorán, mert lehet, hogy meg fog jönni? Ez egy nagy baromság.
Nyugtatót nem kellene szedni 17 évesen.
Csinálj újra tesztet, mert valoban van olyan, hogy terhesen is van egy kis vérzés, sőt méhen kivülinek is a jele lehet, az pedig nem játék.
Ez a barnázos rövid vérzés hormonzavar is lehet, ha továbbra is előfordul érdemes nödokihoz menni.
A legnagyobb veszély a méhen kívüli terhesség!!!
Szerintem minél hamarabb keresd fel a nőgyógyászt!
Az a "várt mensim előtt úgy 2-3 napig..."
Az tekinthető annak hogy megjött időben. Valószínű nem vagy terhes ha a teszt is negatív, ezen ne aggódj. Mint tudjuk állami rendelésen előjegyzéssel egy hónap kapsz időpontot. Várd meg a következő mens
Kedves elso kommentelo!:)
Nem azert irtam a testneveles orat, hogy azert nem tesizek mert felek hogy kozbe megjon, hanem azert mert ugye ez is kimaradt az eletembol, es ugye a testmozgas meghozhmeghozhatja.
Koszonom szepen a valaszokat, mindenkepp irok ha valami lesz/megjon, nem jon meg/
Puszi 💖
Kerlek csajok irjatok tippeket
Meg most se jott meg
A teszt most is negativ
:/
Nagyon be vagyok tojva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!