Teherbe eshetek probléma mentesen?
Figyelt kérdés
2éve volt egy abortuszom,mivel nem vetéltem el,sajnos meghaltak a babák.Most újra probálkozni akarunk. Szerintetek egy abortusz után menni fog a teherbeesés? Egészséges probléma mentes terhesség?2017. szept. 29. 21:16
1/7 anonim válasza:
Elvileg a terhességmegszakítás önmagában - ha egyéb baj nincs a felekkel - nem okoz gondot a következő teherbeeséskor, sem pedig a baba kihordásakor, úgyhogy próbálkozzatok, remélem, minél előbb sikerül majd! Sok szerencsét!
2/7 anonim válasza:
Láttam már erre pozitív példát, nem egyet. Szurkolok, hogy minél hamarabb lehessen gratulálni egy egészséges babához!
3/7 anonim válasza:
Nekem 8 hónap alatt 3 elhaltbterhességem volt, nem indult be a vetélés, így mindegyik után kapartak. Az utolsó után fél évvel újra terhes lettem, abból a terhességből végre meg is született a fiunk. A nőgyógyász mondta, hogy nagyobb az esélyem a vetélésre vagy koraszülésre, ezért legyek óvatosabb. Több pihenés, kevesebb stressz stb. Szerencsére nem volt nagyobb gond, az elején vérezgettem, de aztán időre született a baba.
4/7 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, kívánom a legjobbakat!
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt 4eve. Kozbe pcos lettem, de sikerult ennek ellenere is most a babo.
28hkm
6/7 anonim válasza:
Nekem okozott nálam sem gondot, 32 hetes kismama vagyok most.
Ha sérül a méhszáj, akkor nagyobb eséllyel lehet belőle koraszülés.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki pozitiv válaszát. Remélem minden sikerül és rendben lesz.
2017. okt. 3. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!