Miért nem jöhet meg?
Figyelt kérdés
Hétfőn szexeltem de gumival és nem szakadt ki viszont már tegnap meg kellett volna jönnie
Mindig 28jön meg es most?
2017. jún. 29. 00:12
1/9 anonim válasza:
Vagy azért, mert késik, Életem,vagy pedig a fiúkádat előjátéknál kicsit megszopattad, az előváladékban lehetnek spermiumok. És ha te utána smárolsz vele, és utána kinyal, a spermium feljuthat és lehet egy babócád. (De szerintem csak késik, mivel csomó minden befolyásolhatja)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jún. 29. 00:31
3/9 anonim válasza:
Hány napos átlagosan egy ciklusod, és hányadik napon tartasz?
4/9 anonim válasza:
bocsi első de ez nem igy van. csak késik a mensid...
5/9 A kérdező kommentje:
26-28ig szokott megjonni es 4-5 napig tart
2017. jún. 29. 15:12
6/9 anonim válasza:
És mikor volt a ciklusod első napja? Hányadikán?
7/9 A kérdező kommentje:
Általába 28-30 napos
2017. jún. 30. 00:03
8/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 28.an volt vagy 27
2017. jún. 30. 00:04
9/9 anonim válasza:
Ha május 28-a volt a ciklusod első napja (tehát akkor kezdődött a menstruációd), es átlagosan 28 napos a ciklusod, akkor június 25-én kellett volna megjönnie.
Ha ez volt az első szex, akkor lehet, hogy az kavart be a hormonjaidba.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!