Vajon baba mocorgás vagy egyéb egészségügyi probléma?
Az alien lesz...
Neked mégis mit szamit, hogy mas erre milyen választ kapott..?!?!? Gondolod ha terhes vagy es egy baba okozza akkor szamit az, hogy mit irnak ide vadidegenek?
Talan az a megoldas, hogy elmész szepen a nőgyógyászhoz es megnezeted magad ultrahangon, mar ha ez a kérdés komoly...
Valszleg másnak is ezt mondta/javasolta az orvosa.
Miért nem mész Nőgyógyászhoz.
Mert ha a baba mozog akkor 1 igen csak el multál fél idős. 2 látni fogja uh-n
Köszi az üzeneted.
Hogy lássa mas is mennyire egy ősanya vagy.. Idétzlek es itt válaszolok:
"
Te idiota repedt sarku látom el vagy a fogyatékos világodba alien persze hogy az! Anyád pi csájából is az bujt ki amikor meg születtél! Gondolom fejre is estél! Gondolkozz hogy kinek mit kommentelsz mert ha most elöttem lennél alád is rugdosnék! Remélem a válaszom kielégittő számodra te?????"
Es az en válaszom: Remélem ez is kielégítő neked:
Ha nem az alien nyuszi, akkor en szorítok neked egy bélféregért.
Kérdező azért Te is megválogathatnád a szavaidat. Anya létedre Mocskos a szád.
Elhiszem hogy nem tetszett egy komment de azért normális levelet is küldhettél volna a válaszadónak.
Nem kell cigánykodni.
De ha kisebbségi vagy akkor nem szoltam semmit mert nem lehet tőlük mást várni
En nem akartam leciganyozni de hat latom másnak is ez jut eszébe.
Mellesleg ha valaki ostoba kérdést tesz fel miert varja, h majd értelmeset válaszolnak? Buta vagy mint az allat, ha en azt gondolnam h bennem egy kisbaba nő, nem itt kerdezoskodnek hanem elmennek az orvoshoz. Ahogy megfogalmaztad a kérdésed az is arra utal, hogy sötét vagy, mint a beborult éjszaka drágám. Es hiába engem b aszogatsz hiába irkálsz ilyen dolgokat, ez nem engem minosit, max ratettel egy lapáttal a saját tragyadombodra.
Menj el orvoshoz. Az agyaddal is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!