Teherbe eshettem a menstruáció 1 napján?
Figyelt kérdés
Férjem külföldön dolgozik . Mikor hazajött épp akkor kezdett megjönni (barnázás volt már) együtt voltunk és hát végig is ment mivel ilyenkor elvileg semmo esély. Utána estére meg is jött és totál megszokott 6 napos menstruációm volt . Már el is felejtettem de pár napja olyan -furcsán érzem magam . Hőemelkedésem van ,hányinger,melleim furcsák,elalszom napközben stb. Szóval tőlem nem megszokott dolgok. Ma beugrott a kis afférunk. Lehetséges lenne egy terhesség?? Elviekben lehetetlen nem ??? Köszönöm aki válaszol!2017. szept. 28. 18:12
11/11 anonim válasza:
Én így fogantam! :)
Elmesélte anyum, hogy éppen menstruált és hát olyankor kevés az esély, nem védekeztek. Hát itt vagyok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!