Mikor tesztelhetek hamarabb?
Figyelt kérdés
9 napom van nem vártig, eddig nincsenek menstruációra utaló tüneteim. Mikor tesztelhetek hamarabb? És milyen tesztet ajánlotok nekem, ami tényleg megbízható, de nem csillagászati áron jutok hozzá (clearblue) köszönöm :)2017. szept. 27. 08:04
2/9 anonim válasza:
9 nappal mensi előtt semmi jelnek nem kell lenni.
Nemvárt napján tesztelj leghamarabb.
Sokaknak a rossmanos facelle teszt jön be.
3/9 anonim válasza:
Amikor nem jon meg akkor tesztelj.
Ennyire alap dologgal sem vagy tisztaban ?
4/9 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy vannak olyan tesztek, amik hamarabb ki mutatják a terhesseget, nem lehurrogni kell, normálisan kérdeztem. Évek óta próbálkozunk és nagyon szeretnénk.
2017. szept. 27. 13:23
5/9 NyuszikaNYC20000 válasza:
Ez attol fugg mikor vokt ovud.en pl nemvart elott 4dik napon mar teszteltem mert ereztem.hogy valami mas folyamatos hasgorcsolgetes mellfeszules.nekem.mutatott egy halvany pozit.es az elso vizsgalaton ki is derult hogy 3 nappal hamarabb volt ovum mint ahogy a naptar jelezte.igy most vagyok 11+3hetes:)
6/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Nekem 17-én volt ovu meg 8-9 napom van nem vártig. Most rózsaszín folyásom van.
2017. szept. 27. 17:04
7/9 anonim válasza:
A ciklus második fele (luteális szakasz) általában 14 napig tart.
Ha valóban 17-én volt ovud, akkor kb. 5 napod van nemvártig.
Valamit elszámolhattál.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem számoltam el. 09.09-09.12ig volt mensi és 17-en ovu. Ez 100%.
2017. szept. 27. 18:38
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsi el írtam 09.06-09.12
2017. szept. 27. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!